El cansament no frena a València Basket a Saragossa (74-97)

14/04/2018

Amb un partit seriós, amb bones defenses i traient forces de flaquesa, València Basket es va portar una justa victòria de Saragossa en un partit que sempre va dominar.

València Basket va eixir a pista disposat a oblidar el cansament acumulat. Dragovic posava els punts en els locals, mentres Dubljevic contestava en l'atac taronja, que aconseguia els primers avantatges a l'acabar el primer quart. (16-21)

En el segon, Erick Green agafava la batuta de l'atac taronja, que continuava imposant la seua defensa davant de la falta d'encert exterior dels locales.Los 13 punts al descans encarrilaven un partit en què els locals no es rendirien. (30-43)

Faltava per aparéixer Gary Neal, l'exterior nord-americà va encadenar una sèrie de bones accions que van propulsar un quart local de 31 punts amb què els de Cargol van arribar a acostar-se fins a 5 punts. Els tirs lliures de Green ho deixaven en 61-69 a falta d'un període.

En l'últim, els taronja van realitzar novament un gran treball arrere, fent Sam i Rafa d'estilets des del 6.75 per a segellar una important victòria que continua deixant als taronja amb opcions de mirar a la segona posició de la Lliga Endesa