Declaracions Rubén Burgos pre J2 LFE vs Spar Gran Canaria

06/10/2023

Valencia Basket torna a viatjar a Las Palmas de Gran Canaria quatre dies després, en el tercer viatge en una setmana, per a disputar la J2 de la LF Endesa. L'entrenador Rubén Burgos analitza com arriba l'equip a aquesta cita.

 

El tècnic indicava que les jugadores estan “preparades, sabent que aquest anava a ser el tercer desplaçament de la setmana, de nou Gran Canària. Segur que en la memòria de totes està el recent títol i l'alegria, però m'agradaria que tinguérem totes en ment el nivell que vam poder presenciar en primera persona que Gran Canària va oferir contra Salamanca. Una plantilla renovada amb molta energia, molt de físic, qualitat individual i crec que són un bon bloc. Això és en l'única cosa que hem de pensar de cara a aquest desplaçament”.

 

Sobre la salut de la plantilla, l'entrenador explicava que “tenim només 24 hores per a preparar-lo, un sol entrenament, i preocupa l'estat físic de la plantilla en general i mental. Les emocions, la càrrega psicològica, també pesarà, però per a això estem treballant i per a això somo professionals. Sabíem per endavant com anava a ser aquesta setmana. Els casos de Raquel i Queralt són una mica diferents l'u de l'altre. Raquel no estarà apta per al partit. S'ha pres la decisió que l'aconsellable és que no viatge i es quede fent treball individualitzat, recuperant-se i amb la mirada posada en què estiga tan bé com siga possible per al pròxim partit d'Eurolliga, dimecres a casa contra Lublin. Queralt viatjarà amb l'equip, encara sense saber si les seues condicions seran optimas per a participar en el partit o a quin nivell el podrà fer. A hores d'ara de temporada no volem forçar ni córrer riscos, però si podem comptar amb l'ajuda de la capitana sempre seria una alegria”.


TAGS: