Acompanya a l'equip a Istanbul en la seua primera eixida de l'Eurolliga

10/10/2023

Valencia Basket obri la possibilitat que els aficionats que vullguen fer-ho puguen viatjar en el mateix avió que el primer equip masculí de cara a la primera eixida de la Turkish Airlines EuroLeague, la que portarà al conjunt taronja a visitar Istanbul per a visitar al Anadolu Efes Istanbul el divendres 20 d'octubre a les 19.30 hores.

 

L'avió amb destinació a Istanbul eixirà el dijous 19 d'octubre a les 13:15 hores. El retorn a València tindrà lloc en la nit del divendres 20 d'octubre, amb eixida després del partit.

 

El viatge inclou:

- Vol xàrter directe València- Istanbul -València

- Desplaçaments des d'i cap a l'aeroport així com els desplaçaments als partits

- Estada d'una nit en un hotel de quatre estreles a Istanbul, en règim d'allotjament i desdejuni

- Excursions per Istanbul (20 d'octubre) amb menjar inclòs

- Entrat al partit davant Anadolu Efes Istanbul

- Segur de viatge

 

Preu del viatge

 

Tipus de viatge

Preu

Habitació doble

650 euros per persona

Habitació individual

720 euros per persona

 

Visita a una de les ciutats amb més encant de l'Eurolliga

La destinació del nostre viatge serà l'eterna Istanbul. Meravellar-se amb la immensitat de Santa Sofía, enlluernar-se amb la bellesa de la Mesquita Blava, passejar-se pels jardins fins a arribar a l'obelisc de Teodosio i imaginar la grandesa de l'hipòdrom de Constantinoble, viatjar en el temps en el Palau Topkapi, escapar de la realitat baixant a la cisterna de Yerebatan, creuar el Bòsfor, regatejar en el Gran Basar, descobrir la immensitat de la Mesquita de Suleiman el Magnífic, gaudir de la vista des de l'alt de la Torre Galata… Les oportunitats són infinites en un dels llocs amb més encant del planeta.

 

Reserva ja la teua plaça

Fes la teua reserva fins al divendres 13 d'octubre a les 14:00 hores en el següent enllaç: valenciabasket.bcdme.es

 

Per a qualsevol consulta relacionada amb els viatges, dirigix-te a comercial@valenciabasket.com

 

Condicions

Es tracta d'una oferta amb places limitades, que es cobriran segons l'ordre d'inscripció. En cas de no cobrir les places necessàries, s'avisarà als inscrits i se'ls retornarà els diners.

 

Per a poder realitzar este viatge és imprescindible comptar amb passaport en vigor amb una data de validesa mínima de sis mesos abans de la data de retorn


TAGS: