Declaracions Rubén Burgos pre J7 LFE vs Perfumerías Avenida

15/11/2023

Valencia Basket viatja a Salamanca en jornada intersetmanal per a mesurar-se a Perfumerías Avenida. L'entrenador Rubén Burgos analitza com arriba l'equip a aquesta cita.

 

El tècnic valorava sobre el retorn de les jugadores internacionals que “la gestió de les finestres és sempre molt individualitzada. Va haver-hi un treball durant la setmana de les jugadores que no tenien compromisos internacionals. La incorporació ha sigut a diferents nivells. Tant Queralt com Marie han tingut càrregues superiors en els partits internacionals. No venen lesionades, però hem d'anar amb compte amb eixos esforços. Leti i Alba en perfecte estat. Merritt ha sigut l'última a incorporar-se, pràcticament va arribar a València ahir tard nit amb un viatge complicat, però amb il·lusió i la mentalitat d'estar totes juntes i de preparar una setmana de doble jornada en la nostra lliga”.

 

Sobre el poc temps per a preparar el partit, Burgos admetia que “estem tots els equips estem en les mateixes circumstàncies, també elles amb moltes jugadores internacionals en la seua roster, però visitem la pista del líder. Serà molt complicat. El rival que ha dominat la competició en les últimes temporades és cert que, en els últims enfrontaments amb elles, curiosament, finals, han caigut del nostre costat. Sabem de la seua identitat, de la seua competitivitat i que eixe és un partit gran en Würzburg”.

 

Sobre el rival, al qual ja es va enfrontar en la final de Supercopa i que té la baixa de llarga duració d'una de les seues estreles, valorava que “és una pena això de Fasoula, tant per a Salamanca com per a la competició i l'espectacle. Una jugadora en línia ascendent, referent interior, i que a tots ens agrada veure en la pista i gaudint. Esperem que la seua recuperació siga el més ràpida possible. La final de Supercopa era pràcticament final de pretemporada. Els equips encara no estàvem, com segurament no estem, al nostre màxim nivell. Estem en creixement encara. En eixa final va haver-hi un període per a nosaltres, on vam tindre un avantatge molt ampli, i després un període on Salamanca va retallar com ha fet altres vegades. Analitzarem aspectes, tenim alguns talls de vídeo importants, però tots dos equips hem canviat i en la immediatesa Salamanca té moltes eines malgrat la baixa de Fasoula”.


TAGS: