Viatja a Múrcia per a vore el partit de la Liga Endesa

01/12/2023

Valencia Basket posa a la disposició dels seus aficionats la possibilitat de viure a Múrcia el partit de la Liga Endesa. El Club ofereix l'opció d'adquirir pack bus + entrada o només entrada a tots aquells aficionats que vullguen presenciar en el Pavelló Municipal d'Esports el partit.

 

El partit es disputa a les 17h del diumenge 10 de desembre i el bus eixirà a les 9:30h del mateix diumenge des de L’Alqueria del Basket, amb arribada prevista per a menjar. La tornada es realitzarà només acabe el partit. El pack pot adquirir-se amb els següents preus a través d'este link de la pàgina web i en les oficines del Club.

 

Tipus de viatge

Preu

Viatge i entrada

32 euros

Només entrada

16 euros

 

Termini límit, 5 de desembre

El dimarts 5 de desembre, a les 15 hores, s'establix com a límit per a comprar qualsevol de les dues possibilitats oferides pel club. En cas que no es cobrisca un mínim de places en el bus, s'enviarà un correu a tots els apuntats a esta modalitat, per a fer-los saber la situació. Els aficionats que no desitgen mantindre la seua entrada per al partit hauran de contestar a aquest correu abans de les 18 hores del mateix dimarts.

 

Vine a fer costat als nostres jugadors perquè aconseguisquen assaltar una pista molt complicada!


TAGS: