Viatja a Barcelona per a vore el partit de la LF Endesa

01/12/2023

Valencia Basket posa a la disposició dels seus aficionats la possibilitat de viure a Barcelona el partit de la LF Endesa. El Club oferix l'opció d'adquirir pack bus + entrada o només entrada a tots aquells aficionats que vulguen presenciar en el Palau Municipal D’Esports Juan Carlos Navarro el partit.

 

El partit es disputa a les 18:15h del diumenge 10 de desembre i el bus eixirà a les 12:30h del mateix diumenge des de L’Alqueria del Basket. La volta es realitzarà només acabe el partit. El pack pot adquirir-se amb els següents preus a través d'este link de la pàgina web i en les oficines del Club.

 

Tipus de viatge

Preu

Viatge i entrada

20 euros

Només entrada

8 euros

 

Termini límit, 5 de desembre

El dimarts 5 de desembre, a les 15 hores, s'establix com a límit per a comprar qualsevol de les dues possibilitats oferides pel club. En cas que no es cobrisca un mínim de places en el bus, s'enviarà un correu a tots els apuntats a esta modalitat, per a fer-los saber la situació. Els aficionats que no desitgen mantindre la seua entrada per al partit hauran de contestar a este correu abans de les 18 hores del mateix dimarts.

 

Vine a fer costat a les nostres jugadores perquè aconseguisquen assaltar una pista molt complicada!


TAGS: