Comunicat oficial

23/02/2024

Valencia Basket vol transmetre les seues condolences a tots els familiars i reunits de les víctimes del terrible incendi viscut en el dia d'ahir en l'Avinguda Maestro Rodrigo del barri de Campanar.

 

El Club se suma, com no podia ser d'una altra forma, als tres dies de dol oficial declarats a la Comunitat Valenciana, i en eixa línia, sol·licitarà la cancel·lació de tots els partits de Planter i Escola locals previstos per a aquest cap de setmana en L’Alqueria del Basket, a més de suspendre la jornada de la Lliga Sènior Quirónsalud.

 

D'altra banda, el club també ha sol·licitat, en memòria de les víctimes, guardar un minut de silenci en el partit que el primer equip femení disputarà demà davant Movistar Estudiantes en terres madrilenyes, partit en el qual en senyal de respecte les jugadores portaran també crespó negre. El minut de silenci es guardarà també durant els entrenaments de les categories de formació previstos per a hui.

 

En paraules del Director General, Enric Carbonell: “Lamentem moltíssim el que va succeir ahir, és una autèntica tragèdia i des del Club volem bolcar tots els nostres esforços a ajudar als afectats en moments tan durs. Ens sumem al duel, els manem molta força i col·laborarem amb les institucions i serveis d'emergència en tot el que siga a la nostra mà”.

 

Valencia Basket està en constant comunicació amb les institucions des que va ocórrer el succés, i s'ha posat a la seua disposició per a secundar qualsevol iniciativa que puga ajudar als damnificats.


TAGS: