Declaracions Rubén Burgos pre J22 LFE vs Movistar Estudiantes

23/02/2024

Valencia Basket viatja a Madrid per a mesurar-se a Movistar Estudiantes en la J22 de la LF Endesa. L'entrenador Rubén Burgos analitza com arriba l'equip a aquesta cita.

 

El tècnic assegurava que “estem preparades per a un tram de partits exigents en lliga femenina on volem seguir a dalt, però especialment els partits fora de casa sempre són durs. Més contra rivals que durant la temporada han mostrat un bon nivell i per això barallen per les posicions altes. Hem tingut una setmana completa de treball, adaptant els plans tant a la millora col·lectiva, a continuar creixent i millorant com a equip, com a les cures i necessitats individuals, especialment de les jugadores internacionals, que a poc a poc treballen al ritme habitual de la resta de les companyes. Amb il·lusió i respecte a una pista que sempre ha sigut complicada”.

 

Respecte al terrible incendi ocorregut la passada nit a València, l'entrenador tenia unes paraules: “És impossible que tinguem el cap només en el bàsquet. La tragèdia de l'incendi de Campanar ens afecta a tots en el personal. Tots tenim coneguts en la zona i ens solidaritzem amb els cossos d'emergència, els sanitaris i els bombers que han ajudat. Desitgem el millor per a les famílies. Acompanyar en el sentiment als morts. L'esport no és alié a l'humà i estem molt solidaritzats amb ells”.


TAGS: