A la venda la camiseta de Campiones de la Copa de la Reina

24/03/2024

Valencia Basket posa a la venda la samarreta commemorativa de Campiones de la Copa de la Reina 2024 que acaba d'aconseguir a Huelva, i que suposa el primer títol coper de l'equip femení del Club, completant així el seu palmarés nacional. Una peça única per a posar en valor el gran èxit reeixit que ix a la venda amb dues opcions per a tots els interessats.

 

D'una banda, es pot adquirir la samarreta original de campiones, amb una major qualitat de teixit, la que les jugadores han lluït en la celebració. Aquesta opció està disponible a un preu de 45€. Els que opten per aquesta opció hauran de comprar la samarreta per encàrrec. D'altra banda, també es pot optar per una rèplica de l'original a un preu més econòmic de 20 euros.

 

La samarreta rèplica es pot comprar en aquest mateix moment a les nostres botigues físiques de la Fonteta i L’Alqueria del Basket i a través de la nostra pàgina web https://tienda.valenciabasket.com/. En cas de compra online, els enviaments a domicili tindran lloc 48-72 hores laborables després de la tramitació de la comanda.

 

La samarreta oficial pot comprar-se ja de manera en línia, l'enviament o la recollida tindrà lloc dins de 30 dies laborables.

 

Les opcions són múltiples i es podrà adquirir des de la talla 3XS a la talla 3XL tant en l'opció en línia com a les botigues físiques quant a la rèplica. Quant a la samarreta oficial, les talles aniran des de la S a la 3XL. Les condicions de compra i enviament per a la samarreta oficial són públiques a la botiga en línia.

 

Els horaris de les botigues del València Basket són:

Botiga de la Fonteta, dilluns a divendres de 9:30h a 14h i de 15h a 19h.

Botiga de L’Alqueria del Basket, dilluns a divendres de 9h a 21h i dissabtes i diumenges de 9h a 14h. A la vesprada segons l'activitat de la instal·lació.


TAGS: