Declaracions Rubén Burgos post J27 LF Endesa vs Barça CBS

31/03/2024

“Hem tornat a guanyar a casa i davant del nostre públic, que crec que mereixien una victòria. El suport que ens van donar el dijous on nosaltres no vam estar bé, perquè hui per moment crec que hem trobat ritme de joc i bones sensacions. Hem fet un mal tercer quart. El partit ha començat amb igualtat, com no podia ser d'una altra manera contra un equip que es juga molt, eixir de les zones perilloses, llavors elles han eixit amb convicció, malgrat que la seua rotació, igual que la nostra, estava bastant minvada. Han tret rèdit d'alguns avantatges en el 1x1 on en la primera part no estàvem defensant bé en el costat feble. El nostre nombre de pèrdues era altíssim. D'això s'han beneficiat. Afortunadament la defensa en el segon quart ha sigut espectacular en totes les posicions. Això ens ha donat ritme i ales per a tindre un bon quart anotador i tindre avantatge. Sabíem que volíem tornar a eixe nivell i no donar concessions. No hem sigut capaços per alguns dubtes. Estem jugant amb quintets que hem usat menys, amb jugadores que estan a vegades ocupant posicions que no són la seua i pot notar-se en fluïdesa ofensiva però no s'hauria d'haver notat en defensa. Eixe quart ha coincidit que l'atac ens ha portat a no defensar al nostre nivell. Això no hem de passar-ho per alt, sinó corregir-ho. Amb la reconstrucció amb una bona eixida d'últim quart i l'encert d'Alba i Alina, la defensa de Queralt, Nadia ha tancat molt bé el rebot i Cris ens ha donat equilibri en la direcció, hem aconseguit recuperar la mateixa renda que teníem i repartir esforços, on les joves sempre sumen, hui més encara. Awa Fam ha fet un partidàs i totes venien de jugar aquest matí. Ara podem passar al pla de dividir treballs, planificar el playoff, sense passar per alt que cada equip jugarà al cent per cent contra nosaltres”.