Entrega de diplomes als participants del quart programa "One Team" de Valencia Basket

11/02/2016

Valencia Basket va tancar ahir el seu quart projecte “One Team” amb l'última sessió d'entrenament i l´entrega de diplomes als xiquets i xiquetes de l'Associació Perifèria Font de Sant Lluís que han participat en el programa de Responsabilitat Social Corporativa liderat i impulsat per Euroleague Basketball. Al final de l'últim entrenament, els joves participants van rebre este reforç al seu esforç de mans del conseller delegat del Valencia Basket Ángel Francisco Martínez Raga i el responsable de màrqueting de Valencia Basket i One Team Manager, Víctor Luengo. La vesprada es va tancar amb un berenar de comiat.

 

Al llarg de les deu sessions amb les quals ha comptat este quart programa d'entrenament de One Team, la quinzena de joves pertanyents a l'Associació Perifèria Font de Sant Lluís han après a través de l'entrenament les regles i els fonaments del bàsquet com a vehicle para a conèixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, per a aprendre a usar l'esport com a fórmula de desenvolupament personal i com un estímul per a canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

 

Per a esta iniciativa, impulsada a partir de la proposta educativa de la Fundació Adsis a través del Atlètic Club Na Rovella, Valencia Basket ha comptat amb el suport de GNRD (Global Network for Rights and Development) i amb el patrocini de l'Obra Social “La Caixa”.


TAGS: