Valencia Basket Running Team obri el seu stand en la Fira del Corredor de la Mitja Marató València

15/10/2015

Un any més, el Valencia Basket Running Team comptarà amb un stand propi en la Fira del Corredor que des de demà a les 10:00h del matí estarà instal·lada en el Tinglado 4 del Port de València (Avd. Enginyer Manuel Soto) amb motiu de la celebració el diumenge de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

 

Este punt de trobada per als components del Valencia Basket Running Team i per als amants del running en general estarà disponible durant tot l'horari d'obertura de la Fira del Corredor: el divendres 16 d'octubre i el dissabte 17 d'octubre amb horari de 10h a 14h i de 15h a 20 hores. A este stand és on els membres del VBRT han d'acostar-se per a arreplegar els seus dorsals i les “borses del corredor” per a la carrera del diumenge.

 

A més totes les persones que es passen pel stand del Valencia Basket Running Team per a llançar un tir lliure i emplenar un senzill formulari, participaran en el sorteig de tres equipacions de joc signades per la plantilla del Valencia Basket. A més, els productes de la Botiga Oficial del club taronja estaran a la disposició dels visitants en el lloc taronja de la Fira del Corredor

 

VBRT en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

Més de 60 corredors del València Basket Running Team estaran presents en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso que comença a les nou del matí del diumenge 19 d'octubre, la qual cosa convertix al VBRT en el huitè Club amb més atletes participants en la prova. I per a ells haurà preparada des de les huit del matí del dia de la carrera una carpa hospitality en el Tinglado 2 del Port de València amb guardarropía i servei post-carrera per a tots els membres del Running Team. Allí es realitzarà la tradicional foto de família amb tots els nostres corredors que van a prendre part en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

 

Un matí d'esport per a l'aficionat taronja

Valencia Basket repetirà instal·lant un Punt d'Animació Taronja en la Plaça de l'Ajuntament de València, corresponent amb el quilòmetre 15 de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. I seguint l'esperit d'esta carrera, des del Club volem fer una crida perquè els nostres seguidors acudisquen al nostre Punt d'Animació i disfruten de l'esport passant un divertit matí de diumenge plé d'activitat.

 

Primer recolzant als corredors que porten l'escut del Valencia Basket i a tots els altres que passen enfront del Punt d'Animació Taronja i després desplaçant-se a la Fonteta a les 13:00 hores per a recolzar a l'equip en el seu partit davant el FIATC Joventut. Per a disfrutar d'estos dos espectacles esportius en la mateixa jornada, recomanem l'ús del transport públic per a evitar problemes en els desplaçaments.


TAGS: