La segona edició del Triple Solidari de Bankia va comptar amb el suport d'Alfons Albert i Javi Vigue

04/01/2016

José Antonio Martínez Medina i Vicente Barrachina Sanfélix, els dos triats entre els titulars de la targeta Bankia-Valencia Basket Club i les Llegendes taronja Alfons Albert i Javi Viguer van obrir l'any en la Fonteta participant en el descans del partit davant l'Unicaja en la segona edició de la temporada del Triple Solidari. El triple anotat des del centre del camp per un dels titulars de la targeta suposa 100€ més que Bankia aportarà al final de temporada a la Fundació Valencia Basket 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC. A més d'esta experiència única i de disfrutar des de la llotja VIP d'una nova victòria de l'equip taronja, els dos guanyadors del concurs s'han portat una camiseta oficial de joc de la temporada 15-16 signada per Justin Hamilton.

 

A esta quantitat cal sumar els 500 euros derivats dels 10 triples anotats pels jugadors de Valencia Basket durant el partit davant l'Unicaja, per la qual cosa el Marcador Solidari ja reflectix la xifra d'11.750 euros com a resultat dels 233 triples anotats després dels primers 24 partits de la temporada. Gràcies a esta iniciativa que es repetix per segona temporada, cada triple anotat pels jugadors de Valencia Basket al llarg de la temporada afig 50 euros al Marcador Solidari. Encara que en les ocasions en les quals les Llegendes taronja s'unixen a la festa, es doblega la dificultat i la recompensa amb 100 euros per cada triple anotat des del centre del camp. La quantitat de diners que es reflectisca al final de temporada serà donada per Bankia per al desenvolupament de les categories de formació del Valencia Basket

 

Si eres titular de la targeta Bankia-Valencia Basket Club i no et vols perdre la pròxima oportunitat de viure una experiència VIP en la Fonteta, provar sort des de mig camp i compartir-ho amb les Llegendes del Valencia Basket, recorda que el pròxim sorteig tindrà lloc en els dies anteriors a l´encontre de la jornada 31 que mesurarà a Valencia Basket amb el FC Barcelona (7-8 de maig).


TAGS: