Valencia Basket presenta la seua nova pàgina web

15/02/2016

Valencia Basket modernitza la seua relació amb els aficionats amb el llançament de la seua nova pàgina web a través d'una versió actual, visual, moderna, intuïtiva i trilingüe de www.valenciabasket.com.

 

El Club complementa la seua labor d'interacció amb els seguidors amb una plana web d'última generació que posa com a prioritat cobrir les necessitats d'informació dels seus aficionats i que col·loca a Valencia Basket a l'avantguarda de la comunicació on-line, convidant als seus seguidors a una nova experiència taronja a través de la xarxa.

 

Els aficionats podran seguir el dia a dia amb les últimes notícies, recordar el passat i conèixer el club per dins, amb una important aposta per la imatge i major quantitat de continguts multimèdia en cadascuna de les informacions.

 

En la nova web s'han aplicat les últimes tecnologies que a dia de hui oferix Internet, el seu disseny s'adapta a tot tipus de dispositius (Smartphones, Tablets, Pc i Mac) i dota d'importància als continguts en les Xarxes Socials, tant del primer equip com del planter i escola, fins i tot del Valencia Basket Running Team.

 

La nova web està disponibles en tres idiomes: valencià, castellà i anglès, en els quals els aficionats podran conèixer el palmarès de l'equip, bussejar en la història del club, consultar tota l'actualitat esportiva i disfrutar de les noves i renovades seccions que faran les delícies dels més nostàlgics.

 

L'anterior disseny de la web, que datava de 2010, havia quedat ja desfasat, insuficient per a oferir als seguidors de Valencia Basket el tipus de continguts que demanden. Per açò, la nova web aposta per una nova estètica més d'acord amb els avanços actuals. Les imatges que acompanyen a les notícies d'actualitat ocupen la major part de la pàgina principal i la grandària i la presentació de les notícies pot variar segons la seua importància.

 

La pestanya de la primera plantilla té una forma totalment nova, amb tota la informació a un clic de distància. I en la secció reservada a “L´Alqueria del Basket” (planter i escola) es veuran reflectits cadascun dels 450 xiquets i xiquetes que componen el nostre planter.

 

També hi ha altres seccions de nova creació com un complet calendari que recull els compromisos pròxims i futurs del primer equip, el nou espai dedicat a l'equip de Veterans o una pestanya pròpia per als projectes “One Team” desenvolupats pel Club. I tot açò amb una navegació senzilla i intuïtiva que fa de la busca de la informació desitjada un procés fàcil per a tot tipus de seguidors.

 

Esta nova web respon a la voluntat del Valencia Basket de millorar el canal de comunicació directe amb els seus aficionats i amb la societat en general que suposa la seua pàgina web, amb l'objectiu d'oferir més i millors continguts als seus seguidors. És per açò que després de diversos mesos de treball, la nova web de www.valenciabasket.com ha pogut vore la llum este migdia.


TAGS: