Presentada la cinquena edició del “Trofeu a l'Esforç”

  • La votació comença després del partit davant el Real Madrid (diumenge 28, 18:00h)
24/02/2016

Este matí s'ha presentat en la Sala de Premsa de la Fonteta la cinquena edició del “Trofeu a l'Esforç” en un acte que ha comptat amb la presència de tota la primera plantilla. L'Afició Taronja podrà, a partir de l´encontre de Liga Endesa davant el Real Madrid, triar al jugador de la plantilla taronja que en la seua opinió més s'ha esforçat en cada partit a través de la pàgina web del Club

 

El guardó manté el seu disseny i estarà format per les mans de cinc jugadors de la primera plantilla taronja (Guillem Vives, Antoine Diot, Justin Hamilton, Luke Sikma i Jordi Trias). El Trofeu deixa un espai lliure per a una sisena mà, que serà la de l'aficionat taronja que resulte guanyador del concurs en les Xarxes Socials del Club. Com a novetat, el seguidor que preste la seua mà per a tancar el guardó rebrà una rèplica del Trofeu durant l'acte de entrega d'esta cinquena edició del premi que atorga l'Afició.

 

El conseller delegat de Valencia Basket, Ángel Francisco Martínez Raga, ha assenyalat en la roda de prensa que “presentem una nova edició del Trofeu a l'Esforç com una senyal més dels valors de la Cultura de l'Esforç i que volem que servisca d'al·licient motivador als nostres jugadors per a afrontar l'important tram final de Lliga que ens queda. Ens queda tota la segona volta perquè continuem il·lusionant a l'afició i tenim plena confiança en vosaltres i en els tècnics per a aconseguir-ho”

 

El dirigent taronja va recalcar que “la competició torna amb un partidàs contra el Real Madrid i la nostra afició estarà al vostre costat per a donar-vos força quan siga necessari i per a, després del partit, premiar el vostre esforç amb els seus aplaudiments i amb els seus vots a través de la web oficial del club que decidiran al jugador que guanye el Trofeu a l'Esforç a final de temporada. Volem que siga per a ell, i per a l'equip, una compensació extra al treball, una recompensa atorgada directament per la nostra afició, un vot popular a l'esforç i al sacrifici”.

 

Després de les paraules del conseller delegat, s'ha projectat en la Sala de Premsa l'espot publicitari d'esta cinquena edició del “Trofeu a l'Esforç” i s'ha desvetlat el guardó en si, amb l'espai buit reservat per a la mà d'un aficionat. I en últim lloc ha sigut el capità taronja, Rafa Martínez, el que ha pres el torn de paraula per a comentar que “és un Trofeu molt important per al nostre Club i per a la nostra afició, perquè porta el nostre lema. Per a nosaltres és una motivació més per a donar-ho tot fins a final de temporada. Anem a fer tot l'esforç no només per a aconseguir el Trofeu individualment sinó per a arribar el més lluny possible com a equip”

 

Com votar pel jugador que ha de guanyar el Trofeu a l'Esforç?

Després de cada partit, els aficionats de Valencia Basket podran entrar en la pestanya del “Trofeu a l´Esforç” en la pàgina Web del club per a votar quin jugador creuen que és el que més s'ha esforçat en eixe encontre. Estarà permès un sol vot per usuari i partit. Una vegada finalitze la temporada, el jugador més votat serà el que reba el “Trofeu a l'Esforç”.

 

Un reconeixement consolidat

El Trofeu que entrega l'Afició Taronja arriba a la seua cinquena edició i s'ha convertit ja en un costum consolidat entre els nostres seguidors votar pel jugador que més s'esforça a la conclusió dels partits. El guanyador de l'edició 2015-16 unirà el seu nom al dels il·lustres vencedors d'este guardó com Florent Pietrus, Justin Doellman, Romain Sato o Pau Ribas

 

Guanyadors del Trofeu a l´Esforç


TEMPORADA

GUANYADOR

2011-12

Florent Pietrus

2012-13

Justin Doellman

2013-14

Romain Sato

2014-15

Pau Ribas

 

Un aficionat haurà de “tirar-nos una mà”

El guardó que rebrà el guanyador d'esta cinquena edició del “Trofeu a l'Esforç” manté el nou disseny que va ser presentat la passada temporada, encara que serà únic en estar format per la representació en tres dimensions de les mans de cinc jugadors diferents als de la passada edició, envoltant una pilota de bàsquet i amb un espai reservat per a afegir una mà més. Valencia Basket buscarà a través d'un concurs a un seguidor que serà l'encarregat de cedir la seua mà perquè complete el disseny definitiu de la cinquena edició del “Trofeu a l'Esforç”.

 

Concurs per a ser la mà que completa el trofeu

Perquè siga la teua mà la que s'unisca a les de Guillem Vives, Antoine Diot, Justin Hamilton, Luke Sikma i Jordi Trias, tan sol has de participar en el concurs setmanal a través de la pàgina oficial de Facebook de València. Cada jornada fins a final de temporada és una oportunitat. La mecànica és molt senzilla:

 

1.    Abans de cada partit, Valencia Basket llançarà en el seu mur de Facebook una pregunta sobre un fet relacionat amb el partit de la següent jornada i la resposta de la qual serà el nom d'un jugador de l'actual plantilla. Cada usuari podrà participar aportant una única resposta.

 

2.    Entre tots els encertants, el jugador en qüestió extraurà per sorteig un guanyador, que serà publicat en les nostres xarxes socials. Este guanyador passarà a la gran final.

 

3.    Una vegada finalitzat el termini, es realitzarà un sorteig entre tots els guanyadors de les preguntes, sent l'aficionat triat perquè la seua mà forme part del trofeu. Dit aficionat serà citat en la Fonteta per a obtindre el motle de la seua mà, igual que van fer els 5 jugadors del trofeu. Quantes més preguntes encertes, més possibilitats de ser l'aficionat triat. Molta sort!


TAGS: