Desvetlada la sisena mà del Trofeu a l'Esforç 15-16

10/05/2016

En un sorteig dut a terme entre els 11 guanyadors de les preguntes prèvies, les mans innocents dels altres 5 integrants del trofeu (Jordi Trias, Luke Sikma, Guillem Vives, Antoine Diot i Justin Hamilton) han decidit que la sisena mà siga la d'Álex Martín-Loeches.

 

El guardó manté el seu disseny i estarà format per les mans d'estos cinc jugadors de la primera plantilla taronja més la d'Álex. Com a novetat, el seguidor que preste la seua mà per a tancar el guardó rebrà una rèplica del Trofeu durant l'acte d´entrega d'esta cinquena edició del premi que atorga l'Afició.

 

Qui guanyarà enguany? 3 partits per a tancar la votació

Encara podràs votar pel guanyador després dels partits davant CAI Zaragoza, Unicaja i Morabanc Andorra en la web del club. Tres partits per a conèixer al guanyador que succeirà a Pau Ribas, Romain Sato, Justin Doellman i Flo Pietrus com el cinquè guanyador del Trofeu a l'Esforç.

 

Com votar pel jugador que ha de guanyar el Trofeu a l'Esforç?

Després de cada partit, els aficionats de Valencia Basket podran entrar en la pestanya del “Trofeu a l´Esforç” en la pàgina Web del club per a votar què jugador creuen que és el que més s'ha esforçat en eixe encontre. Estarà permès només un vot per usuari i partit. Una vegada finalitze la temporada, el jugador més votat serà el que reba el “Trofeu a l'Esforç”


TAGS: