Valencia Basket llança el seu Campus d'Estiu… En anglès!

12/05/2016

L'edició número 27 del tradicional Campus d'Estiu de Valencia Basket ve amb un as en la màniga… Una edició especial en anglès! Esta edició especial, organitzada al costat de MHL Sports, comptarà amb dues sessions d'entrenaments diàries impartides en anglès. Esta nova modalitat del Campus d'Estiu tindrà lloc en la setmana que va del 10 al 16 de juliol, per a xics i xiques de 6 a 18 anys i en les habituals instal·lacions del Centre d'Oci i Aventura Calvestra a Requena. El preu de la setmana és de 325 euros, fins a completar les places disponibles

 

En les instal·lacions de Calvestra

El Campus es durà a terme en les instal·lacions de Calvestra (Crta.Villar d'Olmos,km. 5, Requena) que compten amb 8 pistes de basket, 4 de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servei d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia

 

Diverses activitats

En esta edició del Campus es realitzaran dues sessions d'entrenament al dia (fins a un total de 14 entrenaments) amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia. Es disputaran diversos concursos, com a 3x3, 2x2, 1x1,1x0, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star, etc. A més, a més del basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina, rocòdrom i molt més. I com a record d'esta experiència, tots els inscrits rebran dues camisetes i un pòster.

 

Eixida i retorn a la Fonteta

L'eixida de l'autobús es realitzarà des del Pavelló de la Font de Sant Lluís a les 11:00 hores del diumenge 10 de juliol de 2016. El retorn dels participants els deixarà en el mateix lloc el dissabte 16 de julio, en horari aproximat de les 14:30 hores.

 

Jugar i entrenar amb els nostres jugadors i entrenadors de Planter

Tot el treball estarà coordinat per Néstor Mataix, entrenador superior de bàsquet.

 

Xarrades col·loqui sobre la Cultura de l'Esforç

Valencia Basket oferirà als assistents una sèrie de xarrades col·loqui sobre els valors que abandera el club taronja i que tan d'actualitat es troben.

 

Visita de jugadors i tècnics

I com a colofó, es comptarà durant els dies que dura el campus amb la presència de alguns dels jugadors i tècnics del primer equip taronja.

 

Descarrega't a continuació el fullet amb tota la informació per a apuntar-te:                

 -            Tríptic


TAGS: