Rotund èxit del VI Marketing Meeting del Valencia Basket

18/05/2016

El VI Marketing Meeting del Valencia Basket s'ha celebrat durant el dia de hui en l'Hotel Westin València, i igual que en les cinc edicions anteriors, ha conclòs amb un rotund èxit, tant en l'apartat de participació com en el de conclusions extretes.

 

Més de 100 directius, en representació de mig centenar d'empreses col·laboradores de l'entitat taronja, a més de diverses autoritats i consellers del Club, han compartit diferents xarrades sobre temes relacionats amb el màrqueting esportiu al llarg d'este “networking” pensat per a incrementar sinergies i reforçar els llaços d'unió entre ells i amb el Valencia Basket.

 

L´encontre ha començat amb les paraules de benvinguda de l'amfitriona, Rocío Cibrán, directora de The Westin València, a la qual ha seguit el discurs d'obertura de Vicente Solá, president del Valencia Basket, i les paraules del vicepresident i conseller delegat de l'entitat taronja, Ángel Francisco Martínez Raga, que ha realitzat un repàs a la trajectòria esportiva i institucional de l'equip, sense deixar de costat els projectes que trauen el cap en l'horitzó de l'entitat. Per a tancar els parlaments abans del menjar, el fundador i CEO d'AFTERSHARE.TV, Marc Ros, ha realitzat una xarrada sota el títol “L'únic Club del Món amb una camiseta que ho diu tot”.

 

La xarra-col·loqui principal de l'acte ha sigut a càrrec del mediàtic publicitari, presentador de televisió i escriptor Risto Mejide, que partint des del seu exemple personal, ha explicat als assistents a este Marketing Meeting la importància de que les marques desperten emocions i es convertisquen en indispensables per als seus clients a través de diferents elements com la sorpresa, l'humor o l'originalitat, tot açò il·lustrat amb una important bateria audiovisual. En l'àmbit de les autoritats, l'acte ha comptat, entre uns altres, amb la presència del Director General d'Esports, D. Josep Miquel Moyà.

 

 

Abans d'abandonar les instal·lacions de The Westin València, quatre de les empreses amb una vinculació més duradora amb Valencia Basket (Pamesa Cerámica, Luanvi, Ford Montalt i Coca-cola) han rebut un quadre commemoratiu i una insígnia com a reconeixement de la seua categoria de col·laborador “+ Vint”. Esta nova categoria entre els patrocinadors i col·laboradors no és més que una mostra de gratitud per part de l'entitat taronja cap a les empreses que han recolzat al Club durant més de vint anys.

 

Després de la foto de família amb tots els assistents, i com a colofó a este VI Marketing Meeting del Valencia Basket, una bona part dels assistents al mateix han realitzat una visita per a contemplar de primera mà el resultat definitiu de la rehabilitació dels frescos de l'església de Sant Nicolás de Bari i Sant Pere Màrtir, a València. La recuperació dels quasi 2.000 metres quadrats de les pintures originals de Dionís Vidal va necessitar més de tres anys de treballs i va tindre el finançament de la Fundació Hortensia Herrero. Al retorn d'esta visita, es va donar per definitivament conclosa esta edició del Marketing Meeting del Valencia Basket, amb el pensament posat ja en la setena edició. 


TAGS: