El Triple Solidari de Bankia supera els 25.000 euros

08/06/2016

Els deu triples anotats ahir per Valencia Basket en la seua victòria davant el Real Madrid en el tercer partit de semifinals de la Liga Endesa fan pujar el Marcador del Triple Solidari de Bankia per sobre dels 25.000 euros, una quantitat que Bankia donarà al final de temporada a la Fundació Valencia Basquet 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC.

 

Eixos 10 triples, multiplicats pels 50 euros que Bankia dóna per cada triple que anote el Valencia Basket durant la temporada, suposen un augment de 500 euros en el Marcador Solidari, que actualment reflectix una xifra de 25.350 euros com a producte dels 505 triples anotats per l'equip taronja en els partits que portem de temporada, dos d'ells amb valor doble en ser anotats per Antoine Rigaudeau i un posseïdor de la targeta Bankia-Valencia Basket Club en les anteriors edicions del Triple Solidari amb Llegendes.

 

Seguix en marxa l'oferta en Botiga per al dijous

De cara al quart partit de les semifinals davant el Real Madrid, que es jugarà el dijous 9 de juny a les 21:00 hores, es manté el descompte en la Botiga Oficial per als aficionats que siguen posseïdors de la Targeta “Valencia Basket” de Bankia tant en el seu format tradicional com en polsera. Tots els seguidors que complisquen este requisit i s'acosten a l´encontre del dijous podran beneficiar-se d'un descompte del 50% sobre el seu preu original en tots els productes tèxtils del catàleg de la Botiga si realitzen el pagament amb la seua targeta “Valencia Basket”. Una oferta que també és aplicable per a un nou producte que estarà disponible en la Botiga Oficial des de demà, les camisetes oficials del Playoff 2016, que ixen a la venda a un preu de 10 euros. Una nova opció per a vestir-te amb el nostre color taronja per a animar durant tot el partit.


TAGS: