Pinturas Isaval acolorix de taronja la Fonteta per al quart partit de semifinals #TotsDeTaronja

08/06/2016

Pinturas Isaval serà l'encarregat de posar el color al quart partit de l'eliminatòria de semifinals davant el Real Madrid (dijous 9, 21:00h, Fonteta, Canal+ Deportes). Huit mil aplaudidors per a un Tifo Taronja en la Fonteta, pintacares per als primers 500 a arribar, llançaments de camisetes i pilotes a la graderia. Tot el necessari per a crear el millor ambient i seguir recolzant al Valencia Basket

 

Tifo taronja

Pinturas Isaval, patrocinador oficial del partit, col·locarà en els seients de la Fonteta 8.000 dels nous aplaudidores que han preparat per a este partit. A més d'ajudar-nos a generar soroll durant la disputa de l´encontre, els aplaudidors de Isaval van a tindre una funció fonamental abans del salt inicial. En el moment en el qual els quintets inicials es disposen a saltar a pista, el speaker de la Fonteta demanarà als assistents que alcen el seu aplaudidor pel costat taronja per a tenyir el pavelló amb el nostre color corporatiu en els segons previs a l'arrencada del partit. Ajuda'ns a començar a guanyar des d'abans de començar!

 

Pintacares per als primers a arribar

Els més madrugadors en accedir al pavelló en la nit del dijous es portaran un obsequi segur. Per gentilesa de Pinturas Isaval, se'ls entregarà en les portes d'accés als 500 primers espectadors una barreta pintacares “El play off és pinta de taronja” per a posar-se en el rostre el nostre color característic.

 

Centenars de regals per als assistents al partit

Durant el transcurs del partit es llançaran al públic assistent centenars de regals que Isaval ha preparat per a este partit. Un cotxe amb el maleter replet de pilotes saltarà al parquet per a repartir-los entre els aficionats. A més, també es llançaran al públic centenars de camisetes i gorres per gentilesa de Pinturas Isaval i els jocs dels temps morts també tindran el segell i els regals d'esta empresa valenciana. I finalment, el Zeppelín de Pinturas Isaval estarà sobrevolant el sostre de la Fonteta durant tot el partit.

 

Entrega de les camisetes als guanyadors del concurs de Bankia

En la vesprada de hui dimecres, el pivot Justin Hamilton seleccionarà tres guanyadors que es portaran una camiseta oficial de joc d'un dels jugadors del primer equip del Valencia Basket signada per tota la plantilla. Els participants en este sorteig seran els aficionats que van emplenar els formularis de Bankia que van trobar en els seus seients durant el partit de Liga Regular davant el FC Barcelona i el primer encontre del Playoff de quarts de final davant Unicaja. Els guanyadors rebran les seues camisetes en el transcurs del partit de semifinals de demà dijous davant el Real Madrid.


TAGS: