Així serà el logo del 30 aniversari de Valencia Basket Club

20/06/2016

Valencia Basket presenta en societat el logo commemoratiu dels 30 anys del club, que estarà present en tots i cadascun dels seus suports des d'este mateix moment i que acompanyarà les aventures del club taronja durant tota la temporada 2016-17, en la qual Valencia Basket complirà 30 anys d'història.

 

El logo, ja disponible en diversos formats, unifica els colors del club amb el disseny habitual i amb un simbòlic 30 que emmarca l'escut del Club en una creativitat especial i que forma part del lema “30 Anys Taronja”.

 

El 30 aniversari estarà present en la campanya d'abonaments

València Basket presentarà este pròxim dimecres 22 de juny la seua campanya d'abonaments 2016-17, en la qual el 30 aniversari serà el principal vehicle per a transitar un any especial en la història del club, en el qual a poc a poc s'aniran desvetlant sorpreses.

 

Vindre a la presentació té premi

El Club convida a tots els seus seguidors a que s'acosten a la roda de premsa de presentació de la campanya d'abonaments 2016-17, que tindrà lloc el dimecres 22 a les 12:00 hores en la Sala de Premsa de la Fonteta. D'esta manera, podran conèixer de primera mà el nou espot publicitari i les novetats plantejades de cara a este nou període de renovació, canvi i venda de passes de temporada que començarà després de la roda de premsa. Els 50 primers aficionats en arribar a l'acte de presentació es portaran com a record una camiseta commemorativa d'esta campanya d'abonaments tan especial.


TAGS: