Valencia Basket i Bankia llancen la segona edició del Campus de l'Esforç

24/06/2016

Dins de l'acord de col·laboració que unix a les dues parts, Valencia Basket i Bankia repetixen una de les iniciatives que major acceptació va tindre la passada temporada: el Campus de l'Esforç. L'entitat bancària concedirà 50 beques més que l'edició anterior, arribant a 150 beques esportives completes per als millors estudiants residents a la Comunitat Valenciana que sol·liciten ingressar en el Campus, que tindrà lloc del 25 al 31 de juliol.

 

Els joves interessats a formar part d'esta nova experiència hauran de presentar el dia 8 de juliol de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h en les Oficines del Valencia Basket, el seu expedient acadèmic i la resta de condicions necessàries per a ser candidats a ser becats. Bankia premiarà als 150 millors expedients presentats assumint al complet les despeses d'allotjament i manutenció durant els sis dies que dura el Campus de l'Esforç.

 

Condicions necessàries per a poder accedir al Campus de l'Esforç:

-   Dirigit a xics i xiques nascuts entre l'1 de gener de 1999 i el 31 de desembre de 2007.

9 i els 16 anys.

-   Residents en la Comunitat Valenciana.

-  Tindre en l'expedient acadèmic del curs 2015-16 totes les assignatures aprovades i un mínim de notable en idioma estranger.

 

Criteri de selecció:

Entre tots els candidats presentats en el termini previst i que complisquen amb totes les condicions descrites en el punt anterior, s'escollirà als 150 millors en funció de l'expedient acadèmic presentat. En els dies successius a la data de presentació d'expedients, Valencia Basket publicarà en valenciabasket.com la llista dels xics i xiques acceptats en el Campus de l'Esforç, contactant amb els participants becats per a informar-los dels detalls.

 

Dates del Campus:

Eixida: Dilluns 25 de juliol, a les 11:00h.

Retorn: Domingo 31 de juliol, a les 14:30h.

Eixida i tornada des del pavelló de la Font de Sant Luis.

 

Règim d'estada

Allotjament i pensió completa gratuïts per a tots els participants becats per Bankia. Cada participant rebrà a més com a regal dues camisetes i un poster.

 

En les instal·lacions de Calvestra

El Campus es durà a terme en les instal·lacions de Calvestra (Crta.Villar d'Olmos,km. 5, Requena) que compten amb 8 pistes de basket, 4 de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servei d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia.

 

Diverses activitats

En esta edició del Campus es realitzaran dues sessions d'entrenament al dia amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia. Es disputaran diversos concursos, com a 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star, etc. A més, al costat del basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina, rocòdrom i molt més.

 

Documentació a aportar:

-       Díptic del Campus de l'Esforç amb les dades del participant (es poden trobar en totes les oficines de Bankia de la Comunitat Valenciana i en les oficines de Valencia Basket).

-       Expedient acadèmic del curs 2015-16.

-       Fotocopia de la Tarjeta Sanitaria del participant.

- Fotocopia del DNI del participant.

TAGS: