Bankia entrega els 25.800 euros del Triple Solidari a la Fundació València Bàsquet 2000

29/06/2016

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Miguel Capdevila, ha fet entrega al president de la Fundació València Basquet 2000, Paco Raga, un taló representatiu dels 25.800 euros que l'entitat bancària dóna per al programa de formació d'entrenadors en l'Escola i Planter del Valencia Basket dins de la iniciativa "Triple Solidari".

 

Tres jóvens representants de la Fundació València Bàsquet 2000, jugadors d'equips aleví i infantil respectivament han sigut la representació en este acte dels beneficiats per esta iniciativa solidària. Tots junts han posat en una foto de grup que reflectix la materialització d'este projecte.

 

Per a Miguel Capdevila, director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, des de Bankia "estem molt contents i volem felicitar al València Basket per la seua temporada. El xec que fem arribar és conseqüència d'eixe èxit i eixe treball", va subratllar. Miguel Capdevila va anunciar que "Bankia continuarà acompanyant al club en eixe 30 aniversari, a més d'estar este pròxim mes amb l'escola premiant l'esforç acadèmic de 150 xiquets valencians en el Campus de l’Esforç".

 

Per a Paco Raga, president de la Fundació València Bàsquet 2000, "molt satisfets amb l'aportació que fa Bankia a través del triple solidari, una quantitat important que a través de la Fundació València Basquet 2000 traslladem a la formació d'entrenadors. Tot allò que s'ha relacionat amb el bàsquet base i amb la formació dels nostres entrenadors, resultarà molt positiu".

 

 

 

 

Triple Solidari

El "Triple Solidario" ha convertit l'encert des de la línia de tres punts en diners per a la Fundació València Bàsquet 2000. En concret, per cada un dels 514 triples anotats per València Basket en la temporada 2015-16, Bankia dóna 50 euros a la formació d'entrenadors d'escola, i a al planter de la Fundació del VBC. Eixa xifra s'arredonix fins als 25.800 euros amb encerts de valor doble aconseguits a través dels triples anotats des de mig camp entre altres pel gran Antoine Rigaudeau en les ocasions en què les Llegendes del Club taronja van col·laborar amb esta iniciativa.

 

Miguel Capdevila va estar present en estos llançaments. "Hem disfrutat i hem rist però hem d'exigir un poc més a les llegendes, perquè dos triples crec que ha sigut un número baix", va ironitzar. "Crec que ha sigut un gran any de triples, batent inclús el rècord en Sant Sebastià, i és un exemple més de l'èxit d'este talonari solidari”, va recalcar.

 

Este ha sigut un incentiu clau en la temporada, com apunta Paco Raga. "Creo que açò ha ajudat a batre el rècord de triples de la Lliga Endesa (apunta)", per a felicitar-se per comptar amb Bankia durant "varios anys", i "amb la seua aportació per a iniciatives com els triples solidaris".

 

Mes que un triple

L'acte d'entrega és el colofó, per segon any, a un dels tres projectes que s'engloben dins del pla d'accions socials per a fomentar els valors de la Cultura de l'Esforç que naix fruit de la unió del treball de Bankia i València Basket i que es va denominar Mes que un Triple. A més del Triple Solidari, el trident d'iniciatives ho completen el Campus de l'Esforç (ja llançat en la seua segona edició, un campus esportiu, finançat íntegrament per Bankia, en el que es premia l'esforç de xics i xiques d'entre 9 i 16 anys basant-se en els seus bons resultats acadèmics) i el llançament de la Targeta València Basket Club de Bankia, una targeta sense comissions però amb una gran causa benèfica: donar eixos imports que es deriven de cada compra, a la Fundació València Basquet 2000.

TAGS: