En marxa la segona edició del Campus de l'Esforç de Valencia Basket i Bankia

25/07/2016

Este matí s'ha donat el tret d'eixida a la segona edició del Campus de l'Esforç de Valencia Basket i Bankia amb l'eixida des de la Fonteta dels autobusos dels campistes amb destinació a les instal·lacions de Calvestra. Per davant, una setmana de diversió i convivència amb totes les despeses d'allotjament i manutenció assumides al complet per Bankia com a recompensa per als xiquets i xiquetes que van ser dotats amb una beca completa per a este campus gràcies als seus bons expedients acadèmics.

 

Per a este segon Campus de l'Esforç, Bankia i Valencia Basket han augmentat el nombre d'alumnes becats des de 132 en l'edició de l'any passat als 150 de l'actual. Malgrat açò, l'enorme demanda va fer que per a accedir a este Campus fóra necessari un expedient acadèmic de tot excel·lents i un notable. Els joves estudiants que van acreditar eixes notes comencen hui una aventura que s'estendrà fins al diumenge 31 de juliol i en la qual es combinarà el bàsquet, amb altres activitats lúdiques i excursions, a més de les visites sorpresa que rebran al propi campus. Cada participant, a més, rebrà dues camisetes i un pòster de regal.

 

En les instal·lacions de Calvestra

El Campus es durà a terme en les instal·lacions de Calvestra (Crta.Villar d'Olmos,km. 5, Requena) que compten amb 8 pistes de basket, 4 de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servei d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia.

 

Diverses activitats

En esta edició del Campus es realitzaran dues sessions d'entrenament al dia amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia. Es disputaran diversos concursos, com a 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star, etc. A més, al costat del basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina, rocòdrom i molt més.


TAGS: