Will Thomas: “Les meues primeres sensacions són bones, tots els jugadors encaixem bé”

25/08/2016

L'ala-pivot Will Thomas ha sigut presentat este matí com a nou jugador de Valencia Basket per a la pròxima temporada, amb opció a una segona per part del Club, en un acte que ha tingut lloc en la Plaça Central del Centre Comercial i d'Oci MN4.

 

El jugador nord-americà-georgià arriba al nostre Club procedent de l'Unicaja, amb el qual va disputar les dues últimes temporades de la Liga Endesa, amb unes mitjanes de 8,1 punts (amb un 57% en tirs de dos i un 39% en triples), 5,8 rebots i 11,9 de valoració.

 

Antonio Martí, director general del grup MN4, ha exercit d'amfitrió en la presentació i ha obert el torn de parlaments per a assenyalar que “és un orgull per a nosaltres estar ací un any més, ja portem huit anys de col·laboració amb el Valencia Basket realitzant esdeveniments i patrocinant. I ens enorgulleix poder presentar a un nou fitxatge com Will Thomas, que estem convençuts que va a ser un gran estrela enguany i que ens va a omplir d'èxits a l'afició, al Valencia Basket i a MN4”.

 

El nou jugador taronja ha estat acompanyat en este assolellat matí de dijous pel conseller delegat del club, Paco Raga i pel president Vicente Solá. Este últim ha sigut el representant del Club que ha continuat amb el torn d'intervencions i ho ha fet precisament dirigint unes paraules per a la institució que albergava esta presentació, el Centre Comercial MN4, per a recordar que “fa ja huit anys que venim col·laborant amb vosaltres i ja és una tradició que realitzem la presentació d'un dels nostres nous jugadors en este emplaçament. I estem tremendament orgullosos d'esta relació que com a mínim s'ha renovat una temporada més i esperem s'amplie molts anys”.

 

El Centre Comercial i d'Oci MN4 continuarà patrocinant a Valencia Basket durant la temporada 2016-17, per la qual cosa el president taronja i el conseller delegat li han fet entrega a Antonio Martí d’ una camiseta commemorativa d'este recolzament en la que podien vore's el logotip de MN4 i els anys de camí conjunt d'estes dues entitats des del 2009 i com a mínim fins al 2017.

 

El president Vicente Solá ha reprès de nou la paraula per a donar la benvinguda a Will Thomas i per a destacar del nou jugador taronja que “entenem que incorporem a Will Thomas en el millor moment de la seua carrera esportiva, en la maduresa completa del seu bàsquet i el seu coneixement del joc. I que s'ha convertit gràcies al seu treball en un jugador cada vegada més complet, que al seu joc físic, la seua capacitat per a ajudar en el rebot i per a fer mal en la pintura ha afegit un cada vegada més fiable llançament exterior, amb un 40% d'encert en el triple la temporada passada en la Liga Endesa”

 

L'últim a prendre la paraula ha sigut el propi Will Thomas, que s'ha mostrat “molt feliç d'estar a València, crec que és un gran equip, una gran organització i una gran ciutat. Estic preparat perquè comence la temporada, tinc moltes ganes que comence. Segur que va a ser molt interessant i espere que tinguem una temporada exitosa”.

 

Després de tres dies de treball baix les ordres de Pedro Martínez, l'equip ha disfrutat hui del seu primer dia lliure de la pretemporada. L'ala-pivot taronja ha tingut bones sensacions en els primers dies: “Els primers entrenaments han sigut bastant bons, tenim realment un molt bon equip. És veritat que encara no he pogut entrenar amb tothom perquè ens falten alguns jugadors, però crec que tots els jugadors que tenim encaixen bé en el sistema, podem jugar bé junts i crec que podem tindre una bona temporada”.

 

Thomas no va dubtar a assenyalar que triar l'opció de vestir el taronja va ser fàcil, ja que segons desvetlava este matí “Valencia Basket va mostrar molt interès a incorporar-me, l'entrenador em va transmetre fortament que em volia en l'equip i simplement vaig sentir que estava prenent la decisió correcta en vindre a Valencia Basket”.


TAGS: