Pierre Oriola: “Ens queda molt que millorar, però anem pel bon camí”

29/08/2016

Un dels debutants en la vesprada d'ahir a Castelló va ser l'ala-pivot català Pierre Oriola, que es va estrenar com a màxim anotador del partit amb 13 punts, els mateixos que John Bryant. El nou “18” taronja es va trobar bé en el seu retorn al parquet: “Em vaig sentir bé, content amb el debut, pels minuts dels que he disfrutat. Estic també content amb la victòria. Ens queda encara molt treball que fer però anem pel bon camí”.

 

Oriola no dubta a reconèixer que ja “teníem ganes de jugar, entrenar està molt bé i ens agrada, però la tensió i l'ambient que hi ha en els partits als jugadors ens agrada. Teníem ja ganes de començar, ha sigut la primera presa de contacte i anirem millorant conforme passen els partits”.

 

L'ala-pivot taronja assenyala que “m'he sentit molt bé en el primer partit amb tots els meus nous companys, la veritat és que som un grup molt bo, estem fent una pinya molt molt bona. Hi ha encara moltes coses que polir, que millorar, però crec que anem pel bon camí”.

 

Després d'un partit en el qual els jugadors interiors van protagonitzar algunes de les millors actuacions, Pierre no va deixar passar l'oportunitat de valorar la versatilitat dels homes de la pintura: “Tots els jugadors del joc interior, incloent a Dubljevic que encara no ho tenim, els quatre que ja estem més ell podem obrir el camp en moltes situacions, podem jugar interior, podem córrer la pista, podem carregar el rebot. Crec que ens podem complementar molt bé entre tots”.


TAGS: