Valencia Basket frega el “ple tècnic” amb 7.800 abonats

30/08/2016

Valencia Basket ha aconseguit la xifra de 7.800 abonats faltant un mes per a l'inici de Liga Endesa. Encara que queden alguns abonaments disponibles, es pot considerar que amb 7.800 abonats les graderies de la Fonteta presentaran un “ple “tècnic” per a la pròxima temporada.

 

L'extraordinari acolliment per part dels aficionats a la temporada del 30 aniversari del Valencia Basket, ha provocat que els abonaments estiguen a punt d'esgotar-se. Encara que la capacitat del pavelló és de 8.500 localitats, el club es reserva el 7% de l'aforament per a aficions contràries, venda en taquilla i gestió de grups, per la qual cosa només queden disponibles un poc més de 100 localitats per als aficionats que vulguen sumar-se a la gran família taronja.

 

Els abonaments permeten als seus posseïdors assistir a tots els partits del Valencia Basket com a local en la Fonteta, des del partit de presentació a la Liga Endesa i a la competició europea en totes les seues fases, sense cap cost addicional.

 

Els interessats a adquirir els últims seients disponibles per a no perdre's cap partit d'esta temporada en la Fonteta poden fer-ho des de 145 euros a través del telèfon 902.33.00.40, en internet per www.valenciabasket.com, personant-se en les oficines del club en la Fonteta o en els punts de venda oficials.


TAGS: