A la venda les entrades per al partit de presentació davant Movistar Estudiantes (diumenge 25, 17:45

06/09/2016

Des de hui es poden adquirir en les oficines del club taronja o bé a través d’Internet (en www.valenciabasket.com) les entrades per al partit de presentació del Valencia Basket, que el mesurarà al Movistar Estudiantes en la XXIII edició del Trofeu Ciutat de València (diumenge 25 de setembre en la Fonteta, amb l'inici dels actes programats a les 17:45 hores i el partit a les 18:30 hores). Les localitats poden adquirir-se des de 15 euros.

 

Grada Fons + Grada Lateral

15 euros

Cistella

20 euros

Preferent

25 euros

Tribuna Corba

25 euros

Tribuna Lateral

30 euros

Tribuna Central

40 euros

VIP

80 euros

 

Cal recordar que els abonats del Valencia Basket poden presenciar de manera gratuïta este partit, igual que tots els encontres que dispute l'equip valencià esta temporada en La Fonteta. Encara estan a la venda els últims abonaments de temporada, amb la possibilitat del pagament fraccionat sense interessos.

 

Totes aquelles persones que no hagen arreplegat encara l'abonament, poden fer-ho en les oficines del club en els horaris habituals (de dilluns a divendres, de 9:30h a 14h i de 16h a 20h)

 

Un clàssic en el Trofeu Ciutat de València

El combinat col·legial és tot un clàssic en el partit de presentació davant la seua afició de Valencia Basket, ja que la seua presència sobre les taules de la Fonteta el 25 de setembre suposarà la seua novena participació en el Trofeu Ciutat de València, la qual cosa convertix al Movistar Estudiantes en el rival més freqüent en els partits de presentació de Valencia Basket. I curiosament, també és l'últim equip que ha derrotat a l'equip taronja en la seua posada de llarg davant la seua afició, ja que li va guanyar en l'edició de 2008. Des de llavors, el triomf sempre s'ha quedat a casa, incloent un triomf davant el Movistar Estudiantes en 2010.

 

El rival: Movistar Estudiantes

El conjunt madrileny ha culminat un exercici de reconstrucció en el qual han arribat fins a huit jugadors nous. Els joves de la casa Jaime Fernández, Darío Brizuela i Edgar Vicedo són els únics que es mantenen en un equip que ha incorporat a Salva Maldonado per a la banqueta. El quadre col·legial ha fitxat a Jamar Wilson i el extaronja Omar Cook en el lloc de base, Edwin Jackson i Jordi Grimau en la rotació exterior i ha canviat per complet la seua bateria de pivots amb l'arribada de Goran Suton, Ali Traoré, Dylan Page i Sitapha Savané.


TAGS: