Antoine Diot: “Millorem cada dia, estem en bona línia”

10/09/2016

El base internacional francés Antoine Diot va tornar a ser un dels destacats en el quart triomf de la pretemporada davant Movistar Estudiantes, amb 11 punts, 2 rebots i 2 assistències. Després del’encontre disputat a Albacete, Diot va assenyalar que “hem jugat realment bé en la primera part però en la segona meitat hem baixat un poc el nostre ritme. Encara estem en pretemporada i pot ser que físicament hàgem baixat, ha sigut un partit dur perquè feia molta calor en el pavelló. Però el més important és que quan les coses s'han complicat hem estat junts per a poder resoldre i acabar guanyant el partit. I açò és una cosa molt positiva”.

 

El base-escorta francès assenyala que l'equip està “millorant dia a dia. En atac cada dia ens estem passant millor la pilota i en defensa estem començant a trobar el que volem fer. De moment tot va bé, estem en una bona línia, però hem de seguir treballant i millorant”.

 

Ha sigut un estiu intens per a Diot amb el pre-olímpic i els JJ.OO de Rio de Janeiro que quasi no han donat temps de descans a Diot. Com a contraprestació, comence l'any amb un bon punt de forma: “Em sent bé, em trobe bastant ben preparat físicament. És cert que este estiu sol he tingut uns deu dies de vacances però he arribat al principi sentint-me bé, preparat per a competir, i espere que l'equip es puga beneficiar d'açò”

 

Encara que la temporada passada tan sol van coincidir a pista en quatre partits oficials, Antoine Diot ha viscut tot el procés de la lesió de Van Rossom al costat del jugador belga i no ha amagat l'alegria que li suposa vore’l fent la roda d'escalfament amb la resta de l'equip: “És genial, ha sigut una cosa molt emocionant. Tots volem molt a Sam i volem que estiga en la pista amb nosaltres jugant el més ràpid que siga possible. Però el fet de poder vore-ho ja fent l'escalfament amb nosaltres ha sigut una sensació molt positiva”.


TAGS: