John Bryant: “Esta oportunitat arriba en el moment adequat de la meua carrera”

15/09/2016

El pivot nord-americà John Bryant (2.11m, Berkeley- Califòrnia, 13/06/1987, 29 anys) ha sigut presentat este matí com a nou jugador de Valencia Basket per a la pròxima temporada, en un acte que ha tingut lloc en la tenda que Pinturas Isaval té en l'Avinguda Constitució número 179 de València. El nou center taronja ha protagonitzat esta posada de llarg just abans d'incorporar-se a l'expedició que viatja a França para la gira que tindrà a l'equip lluny de casa des de hui i fins al dimecres 21.

 

El pivot nord-americà arriba a Valencia Basket després de jugar les tres últimes temporades en el Bayern Munich, equip en el qual ha estat jugant la BBL i l'Euroliga (8,8 punts i 6,2 rebots de mitjana en 44 partits en la màxima competició continental). Va ser triat dues vegades com a MVP de la Bundesliga en les seues dues últimes campanyes en Ulm, es va proclamar campió de la BBL en 2014 amb el Bayern i ve de presentar una targeta de 10,4 punts, 6 rebots i 13,7 de valoració en la Lliga Alemanya amb el Bayern.

 

Santiago Vallejo, conseller delegat de Pinturas Isaval, ha exercit d'amfitrió en la presentació del nou “54” taronja i ha obert el torn de parlaments per a assenyalar que “han sigut dos anys de patrocini apassionants on Valencia Basket ha aconseguit que pasem de simples patrocinadors a convertir-nos en autèntics aficionats del Club. Hem aconseguit vincular la nostra marca a una altra de prestigi internacional com és Valencia Basket. I volem seguir compartint eixa vinculació tot el temps que siga possible. En ISAVAL hem crescut a través del sacrifici dels nostres fundadors, és per açò que estem tan còmodes d'estar en esta “Cultura de l'Esforç”

 

El jugador ha estat acompanyat pel conseller delegat Ángel Francisco Martínez Raga, el director esportiu Chechu Mulero i el president Vicente Solà en representació de Valencia Basket. Ha sigut este últim el que ha pres la paraula per a dirigir-se en primer lloc a l'empresa amfitriona, agraint que de nou cedisquen una de les seues tendes com a espai per a una presentació i ressaltant que “la nostra relació amb ISAVAL dura des de la temporada 2014-2015, dues temporades en les quals s'ha anat solidificant una relació entre dos grans empreses de la qual ens sentim molt orgullosos. Esta relació ens ha permès descobrir els seus excel·lents productes, amb els quals rehabilitem la façana de la Fonteta l'any passat. I enguany estem millorant molt notablement l'interior del pavelló, com podreu disfrutar en el partit de presentació del pròxim 25 de setembre”

 

Pinturas Isaval continuarà patrocinant a Valencia Basket durant la temporada 2016-17, per la qual cosa el president taronja i el conseller delegat li han fet entrega a Santiago Vallejo d'una camiseta commemorativa d'este recolzament en la que podien vore's el logotip d'esta empresa valenciana en la part davantera.

 

El president taronja ha continuat el seu discurs per a donar la benvinguda a John Bryant a Valencia Basket i considerant que “John Bryant arriba a nosaltres i a la Liga Endesa en el moment òptim, amb una experiència en partits al més alt nivell i un coneixement del joc i de les seues pròpies virtuts que segur que va a ser-nos de gran ajuda al llarg de la temporada”.

 

Solá va destacar a més l'ètica de treball del jugador nord-americà destacant que “des que va aterrar a València, John Bryant ens ha demostrat una excel·lent capacitat de treball i ha realitzat un important esforç tant en el treball individual com en el de grup per a adaptar-se i posar-se a punt per a participar en una competició tan exigent com la Liga Endesa, considerada majoritàriament com la millor del continent. I tot açò sense perdre el somriure i el bon humor que li caracteritzen”.

 

L'últim a posar-se enfront del micròfon en la tenda de Pinturas Isaval ha sigut el protagonista del matí, el nou pivot taronja John Bryant, que ha assenyalat que “estic encantat d'estar ací, en només un parell de setmanes ja sent que este és un dels millors clubs en els quals he jugat per l'ambient familiar, l'equip, els entrenadors i tota l'organització. Crec que per açò han aconseguit èxits en el passat i vull seguir sent part d'eixa dinàmica, guanyar molts partits i a partir d'ací tractar de portar algun títol per a l'equip”.

 

El center taronja ha destacat que el seu objectiu més immediat és “seguir millorant i que eixa millora ajude a l'equip a millorar. Faré qualsevol cosa que necessite l'equip, crec que en el temps que estic ací he demostrat que m'agrada treballar dur i vaig a seguir fent-ho durant les pròximes setmanes per a millorar el meu joc i la meua forma física. Vull agrair al Club que m'haja oferit esta gran oportunitat, crec que arribe ací en el moment adequat de la meua carrera i estic desitjant eixir a la pista i disfrutar amb el bàsquet”.

 

John Bryant reconeix que afrontar estes primeres setmanes de pretemporada per a millorar la seua forma física ha sigut “una motivació extra per a mi i per a tothom, el que vols és donar el millor de tu. Venint d'una situació com la qual jo venia el que volia era treballar dur, ficar-me en el gimnàs i tractar de millorar. Em considere un treballador, és el que els meus pares em van inculcar, i quan algú em demana que complisca un objectiu vaig a donar tot el que tinc per a aconseguir-ho, fent tot el que faça falta per a arribar fins a allí. És una cosa que forma part de la meua forma de ser”


TAGS: