Presentació XXIII edició del Trofeu Ciutat de València i remodelació interior Fonteta

22/09/2016

Demà divendres 23 de setembre a les 12:00 hores tindrà lloc en la sala de premsa de la Fonteta la presentació de la XXIIIª edició del Trofeu Ciutat de València, amb el partit de presentació que marcarà l'inici de la temporada 2016-17 per al conjunt taronja davant la seua afició (diumenge 25 de setembre, 17:40 hores, davant Movistar Estudiantes).

 

En el mateix acte, es presentaran les millores de rehabilitació realitzades a l'interior de la Fonteta durant este estiu per l'empresa valenciana MolcaWorld, que ha comptat amb la col·laboració tècnica de l'Ajuntament de València a través de la Fundació Esportiva Municipal i els seus tècnics. Esta renovació tant en els seients com en la imatge interior, graderies, escales i anell de distribució del pavelló suposa un profund canvi d'imatge de l'històric coliseu valencià i completa el procés començat amb la renovació de la façana feta el passat estiu.

 

Els aficionats taronja podran estrenar esta “nova” Fonteta, el pròxim diumenge en el partit de presentació. Un partit que comptarà amb el patrocini de Pinturas Isaval, patrocinador oficial del Club i que ha contribuït amb els seus productes en la millora interior de la Fonteta.

 

L'acte comptarà amb la presència de Maite Girau, Regidora d'Esports de l'Ajuntament de València; José Vicente Berlanga, director de la Fundació Esportiva Municipal; Vicente Solá, president, i Paco Raga, conseller delegat de Valencia Basket; Francisco Javier Carrasco, president de MolcaWorld i Francisco Vallejo, conseller delegat de Pintures Isaval.

 


TAGS: