Oscar Mayer renova per un any més el seu patrocini amb el Valencia Basket

18/10/2016

Valencia Basket ha presentat este matí les iniciatives de conscienciació en la lluita contra el càncer de mama que, en col·laboració amb l'Associació Espanyola contra el Càncer, es van a engegar durant el partit davant el Hapoel Bank Yahav Jerusalem, que coincideix demà en data amb el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama.

 

Esta presentació ha tingut lloc en una compareixença pública en la Sala de Premsa de la Fonteta que ha comptat amb la presència del conseller delegat de Valencia Basket, Ángel Francisco Martínez Raga i el president de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de València, Tomás Trenor. L'acte ha servit també per a comunicar l'acord de renovació de patrocini per a una temporada més amb l'empresa Oscar Mayer, que es farà càrrec de l'animació de l’encontre de 7DAYS Eurocup davant el Hapoel Bank Yahav Jerusalem.

 

El conseller delegat de Valencia Basket, Paco Raga, ha sigut el primer en prendre la paraula per a celebrar “la renovació de l'acord, un any més, amb la firma Oscar Mayer, que demà patrocina el partit d'Eurocup. Cal posar en valor l'esforç d'Oscar Mayer, que es suma al de tots els patrocinadors i el dels nostres mecenes Juan Roig i Hortensia Herrero, per estar amb el club i per estar amb tota l'afició taronja”.

 

El responsable de màrqueting de Valencia Basket, Víctor Luengo, ha sigut l'encarregat de comunicar les accions que Oscar Mayer va a engegar durant el partit. Dos finalistes participaran en un joc sobre el parquet de la Fonteta el guanyador de la qual es portarà com a regal un iPad mini. A més, es van a repartir 8.000 aplaudidors de la marca amb la finalitat d'augmentar els decibels per a un partit clau per als interessos taronja.

 

I com sempre, no falla a la cita l'oferta especial de hot dog + beguda per 2 euros i es llançaran al públic centenars de pilotes anti-estrès amb els colors corporatius d'Oscar Mayer. Sense oblidar la presència de la simpàtica mascota de la marca, Oscar, i que el zeppelín d'Oscar Mayer sobrevolarà el sostre de la Fonteta durant la disputa de l’encontre. A la conclusió de la roda de premsa, els periodistes i convidats presents han pogut degustar uns hot dogs d'Oscar Mayer acabats de fer en la parada que s'ha col·locat expressament en l'avantsala de la Sala de Premsa

 

Un partit tenyit de rosa

Després de la presentació de la renovació d'este acord, hi ha hagut també un moment per a la solidaritat. El conseller delegat de Valencia Basket, Paco Raga, ha destacat en el seu discurs que “el club es va a sumar a les iniciatives impulsades per l'Associació Espanyola Contra el Cancer durant el Dia internacional de la lluita contra el Cancer de Mama, que està realitzant un treball impagable. Estem molt satisfets de poder col·laborar i posar el nostre granet d'arena en esta important causa que, com el partit, esperem acabar guanyant”.

 

Raga ha recordat que la primera plantilla lluirà en el partit davant el Hapoel Bank Yahav Jerusalem unes camisetes d'escalfament que canvien el taronja tradicional pel color rosa. A més, els entrenadors i membres del cos tècnic taronja lluiran llaços roses en els seus tratges oficials. Uns dies després de la celebració d’este encontre, s'engegarà una subhasta on-line per a poder adquirir les camisetes d'escalfament roses originals dels jugadors del Valencia Basket. Tots els diners que es recapten amb esta acció es destinarà íntegrament a la lluita contra el Càncer de mama.

 

L'expectació que ha generat este disseny exclusiu ha portat al Club a prendre la decisió de posar a la venda una edició limitada d'estes camisetes d'escalfament roses que es podran comprar baix comanda en la Botiga Oficial del Valencia Basket. Per a açò serà necessari acostar-se des d'ara i fins a la conclusió del partit davant el Hapoel Bank Yahav Jerusalem a la Botiga Oficial i deixar pagats els 30 euros del preu de la camiseta per a garantir la reserva. Les talles disponibles van des de la 6XS fins a la 3XL.

A més hi haurà una globotà amb 8.000 globus roses que seran distribuïts per la Fonteta i que es faran explotar en el moment que el quintet inicial isca a pista. Els aficionats es podran fer fotos amb un llaç rosa gegant gràcies a Instasport. I en les portes d'accés s'instal·laran stands de la AECC que disposaran d'urnes per a donar per a esta causa i oferiran el seu marxandatge rosa per a recaptar fons que es destinaran a seguir lluitant contra esta malaltia. Finalment, es canviarà el color taronja de les llums que il·luminen la pista per llums roses.

 

Per la seua banda, el president de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de València, Tomás Trenor, ha destacat que per a la seua associació “és importantíssim que una entitat esportiva-social-cívica com és Valencia Basket recolze el treball que fa la AECC a València. La lluita contra el càncer no és només dels professionals, és una responsabilitat social, col·lectiva i individual. I este suport és importantíssim per a portar este missatge d'esperança i també de responsabilitat a cadascun dels ciutadans en la lluita contra el càncer”.


TAGS: