Slava Kravtsov completa el seu fitxatge per Valencia Basket

20/10/2016

El pívot internacional ucraïnés Viacheslav "Slava" Kravtsov (2.13m, Odessa, 25/08/1987, 29 anys) ha passat de forma satisfactòria les proves físiques i mèdiques, per la qual cosa certifica la seua incorporació al Valencia Basket per al que resta de la temporada 2016-17.

 

Proves físiques i mèdiques superades El nou jugador taronja va superar entre ahir tard i hui les distintes proves a què va ser sotmés, supervisades pel doctor del primer equip, Miquel Frasquet. Després de sotmetre's a les analítiques, Kravtsov va visitar la Clínica ERESA per a sotmetre's a les proves cardiológicas i d'esforç a càrrec de la cardiòloga Dra. Pilar García.

 

Sobre Viacheslav Kravtsov

El pívot es trobava sense equip després de jugar la temporada passada en el CAI Saragossa, amb el que va amitjanar 11,1 punts, 6,5 rebots i 1,9 taps en Eurocup i 8,4 punts, 5,4 rebots i 1,4 taps en 21 partits en la Lliga Endesa. El jugador compta amb dos temporades d'experiència en la NBA amb Detroit Pistons i Phoenix Suns, a més d'haver jugat al bàsquet professional a Ucraïna, Rússia, Xina i Espanya. Kravtsov és un consumat especialista en el tap, sent el millor en este apartat estadístic en la Lliga Endesa 2015-16 i també en l'Eurobasket 2013 d'Eslovènia.

TAGS: