Pedro Martínez: “No mirem al passat, serà un partit difícil”

21/10/2016

L'entrenador Pedro Martínez ha assenyalat en la prèvia del partit de la cinquena jornada de la Liga Endesa que enfrontarà al Rio Natura Monbus Obradoiro i Valencia Basket (diumenge 23, 12:30h, Fontes do Sar, Multi Liga Endesa MD1) que reprenen la competició amb naturalitat després d'una setmana de descans en Lliga: “Lo de no arribar realment a competir ja ho vam fer l'altre dia, quan realment veníem d'una setmana sense fer-ho. I ho afrontem amb naturalitat, anem a intentar fer les coses bé i a vore si fem un bon partit i aconseguim guanyar”

 

L'equip taronja compta amb un bon balanç davant el seu rival del diumenge, al que ha guanyat el 92% de les vegades que s'han mesurat. Però el tècnic de València Basket no li dóna massa importància a esta estadística: “No som molt de mirar arrere. Cada temporada comença amb els comptadors a zero i Rio Natura Monbús crec que és un bon equip. Tenen un joc interior molt polivalent, jugadors que ho fan molt bé i són un equip molt ben entrenat. Per descomptat hem d'anar amb el màxim respecte i en el que haja passat en el passat, la majoria de nosaltres no hem estat o no hem estat moltes vegades. I per tant és un partit nou, en una competició que està en els seus inicis i crec que va a ser un partit difícil”

 

Preguntat pel Rio Natura Monbus Obradoiro, Pedro Martínez considera que “com sempre, el més important és el que depèn de nosaltres, estar nosaltres bé, defensar, rebotejar. Ells tenen jugadors interiors polivalents, que tiren bé de tres punts. Açò sempre genera moltíssims espais i fa que siga un equip incòmode de defensar per la quantitat de jugadors que tenen amb possibilitat d'obrir el camp. És un equip amb bon físic, amb jugadors exteriors bastant atlètics que van molt bé al rebot d'atac. En el seu camp juguen amb l'energia que els dóna la seua afició, és una pista en la qual hi ha una pressió important i cal estar molt concentrats des del primer moment”.

 

L'entrenador de València Basket pràcticament ha descartat la participació de l’aler Vladimir Jankovic en l’encontre del diumenge pel procés víric que està travessant: “Vlado en principi és baixa, no té pinta que es vaja a recuperar. Ara mateix està en llit i no té pinta que puguem comptar amb ell. La previsió del doctor és que demà és pràcticament impossible que s'haja recuperat perquè es puge al tren i després a l'avió. Tampoc m'ho han descartat completament, però hui no va a entrenar i està molt feble amb eixe procés víric”. Si es confirma esta baixa, l'equip taronja viatjarà a terres gallegues amb onze jugadors professionals, ja que segons ha assegurat el propi Pedro Martínez “tampoc anem a comptar en este partit amb Kravtsov, perquè només porta un entrenament i creiem que necessita un poc més de temps d'adaptació”


TAGS: