L'equip ha visitat l’stand del Valencia Basket Running Team en la Fira del Corredor

21/10/2016

La Fira del Corredor instal·lada en el Tinglado 4 del Port de València amb motiu de la celebració este diumenge de la Mitja Marató València “Trinidad Alfonso”, ha rebut esta vesprada una visita especial. La primera plantilla taronja ha estat en el stand del Valencia Basket Running Team.

 

Els jugadors i tècnics del primer equip taronja van arribar a les 16:30 hores a la Fira del Corredor, van recórrer els diferents llocs de la Fira i van conèixer ‘in situ’ les diferents activitats que s'estan realitzant durante estos dies allí abans d'arribar al stand del Valencia Basket Running Team. Els jugadors no han parat de fer-se fotos i de signar autògrafs en el seu camí fins a l'espai taronja en esta Fira del Corredor. Una vegada allí, l'entrenador del Valencia Basket, Pedro Martínez, ha oferit en el propi stand la roda de premsa prèvia al partit de la 5ª jornada de la Liga Endesa que enfrontarà al Rio Natura Monbus Obradoiro i Valencia Basket (diumenge 23, 12:30h, Fontes do Sar, Multi Liga Endesa MD1).

 

Una vegada conclosa la visita, la plantilla s'ha fet la tradicional foto de grup en el stand del Valencia Basket Running Team junt amb el conseller delegat del Valencia Basket Paco Raga i Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso. I directament s'ha dirigit de tornada a la Fonteta per a realitzar l'últim entrenament a València abans de viatjar demà cap a Santiago de Compostel·la.

 

El stand del Valencia Basket Running Team estarà disponible durant tot l'horari d'obertura de la Fira del Corredor, hui divendres i demà dissabte amb horari ininterromput de 10 a 20 hores. A este stand és on els membres del VBRT han d'acostar-se per a arreplegar els seus dorsals per a la carrera del diumenge.

 

Totes les persones que s'acosten a l'espai taronja en la Fira del Corredor poden participar en un concurs de tir i si encistellen a la primera, es portaran com a regal una meravellosa xapa del Valencia Basket. I tots aquells visitants de la Fira que emplenen el formulari i ho dipositen en l'urna col·locada a este efecte, entraran en el sorteig de tres camisetes de joc de l'actual temporada signades per tota la plantilla.

I no només açò, sinó que en les borses del corredor dels 13.000 participants de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso els participants trobaran un descompte per a gastar en els productes oficials de Valencia Basket que trobaran en la tenda mòbil que es troba en la pròpia Fira del Corredor. Un espai en el qual estan a disposició tots els productes de la Botiga oficial del club taronja.


TAGS: