Valencia Basket Running Team pinta de taronja la Mig Marató València Trinidad Alfonso 2016

23/10/2016

Al voltant d'una cinquantena de corredors del València Basket Running Team han pres part este matí de La Media Maratón Valencia Trinidad Alfonso. Molts altres components de la família taronja que no han participat en la carrera han acudit a recolzar-los en el Punt d'Animació que ha estat situat en la Plaça de l'Ajuntament.

 

Després de realitzar-se la tradicional foto de família en la carpa de l'equip, els components del València Basket Running Team s'han posat a córrer en el traçat de La Mitjana Marató València Trinidad Alfonso, un repte que la immensa majoria dels nostres runners ha completat amb èxit.

 

Punt d'Animació taronja

El Punt d'Animació taronja de la Plaça de l'Ajuntament ha sigut una altra de les sensacions de La Media Maratón Valencia Trinidad Alfonso. El speaker José Alemany, amb Sergio Roger en la música i la nostra mascota PAM han ajudat no sols als corredors del VBRT, sinó a tots els que han passat per eixe punt del quilòmetre 15 de la carrera, a afrontar amb energia i bon humor l'última part de la prova.

TAGS: