Valencia Basket inaugura el dimecres l'exposició fotogràfica que recorre els seus 30 anys d'història

24/10/2016

Més de 300 convidats es congregaran el dimecres 26 d'octubre a les 19:30 hores en l'Ateneu Mercantil de València per a la inauguració de l'exposició fotogràfica que repassa els 30 anys d'història del Valencia Basket. L'Honorable Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, serà l'encarregat de realitzar el discurs d'inauguració d'esta exposició. Esta retrospectiva en imatges de la història del Club, com la resta d'actes de celebració del 30 aniversari de Valencia Basket, compta amb el patrocini de Bankia.

 

Esta celebració reunirà en una ubicació privilegiada a tots els estaments de la societat valenciana. I a bona part del passat i el present del Valencia Basket. A més de la primera plantilla i el cos tècnic de l'equip ACB i l'equip de Liga Femenina 2, estaran presents els consellers i directius de l'entitat taronja i un bon nombre de exjugadors, extécnics i antics directius que conformen una part imprescindible de la història del Club i que apareixen retratats en les 146 fotografies que s'han triat com a recorregut visual dels 30 anys d'existència de l'entitat taronja.

 

Tots ells estaran acompanyats per una nodrida representació de polítics, representants dels diferents grups municipals de l'Ajuntament de València, patrocinadors, una delegació de cadascun dels principals equips i entitats esportives de la Comunitat Valenciana, penyistes, mitjans de comunicació i els abonats que hagen arreplegat la seua invitació per a poder assistir.

 

Cal recordar que per a assistir a la inauguració, i a causa de que l'aforament del recinte és limitat, serà necessari comptar amb invitació. Els aficionats interessats a acudir a l'estrena d'esta exposició poden arreplegar una invitació per passe de temporada en les oficines de Valencia Basket en horari de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h. Des del dia posterior a la inauguració, el dijous 27 d'octubre i fins al diumenge 13 de novembre, l'exposició estarà oberta en l'Ateneu Mercantil, en el número 18 de la Plaça de l'Ajuntament de València, en horari de 9:00 hores a 22:00 hores. L'accés a l'exposició serà gratuït.

 

 

Esta exposició ha comptat amb la inestimable col·laboració de l'arxiu fotogràfic de l'agència EFE, Superdeporte, Las Províncias i Levante-EMV i la del propi Ateneu Mercantil de València. I compta amb el patrocini de Bankia, que està prestant el seu suport a tots els actes de celebració del 30 aniversari de Valencia Basket.

 

30 anys en imatges

Les 146 fotografies que componen el catàleg d'esta exhibició recorren els 30 anys d'història del Valencia Basket des dels primers passos del Club en els albors de la temporada 1986-87 fins a la més rabiosa actualitat. Entre eixos dos punts, un recorregut visual per les estrenes, les grans alegries, els títols i els dies per a sentir-se orgullós de l'equip i aprendre. Un trajecte en el qual trobar-se amb els jugadors més significatius de la història del Club i els rivals de major entitat. Tot açò vist a través de les càmeres dels reporters gràfics que han convertit en imatges per al record cadascun dels passos de Valencia Basket fins a arribar el seu estat actual.

 

Exposició itinerant

L'exposició naix amb un esperit itinerant per a arribar a la major quantitat d'aficionats possible, i després del 13 de novembre abandonarà l'Ateneu Mercantil per a recórrer València en altres ubicacions diferents que s'aniran donant a conèixer més endavant.

 


TAGS: