Kravtsov: “Estic preparat per a ajudar ja a l'equip”

25/10/2016

El pivot ucraïnés Viacheslav Kravtsov ha sigut presentat este matí com a nou jugador del Valencia Basket per al que resta de temporada en un acte que ha tingut en el Concessionari Ford Montalt del Km 3 de la carretera de Madrid. El nou center taronja lluirà esta temporada el dorsal 55 i ha acudit a esta presentació després de la primera de les sessions d'entrenament planificades per a hui dimarts.

 

El pivot ucraïnés va completar el seu fitxatge dijous passat 20 d'octubre i des d’eixe momento està en la dinàmica d'entrenaments del primer equip. Abans de la seua incorporació a la disciplina del Valencia Basket, Kravtsov es trobava sense equip després de jugar la temporada passada en el CAI Zaragoza, amb el qual promitjar 11,1 punts, 6,5 rebots i 1,9 taps en Eurocup i 8,4 punts, 5,4 rebots i 1,4 taps en 21 partits en la Liga Endesa.

 

Emilio Donat, director de màrqueting de Ford Montalt, ha exercit d'amfitrió i ha obert el torn de parlaments per a mostrar “que estem agraïts per haver pogut renovar el nostre acord de patrocini durant una temporada més. I són ja més de la meitat dels 40 anys que estem ara celebrant i bona part dels 30 anys que esta temporada complix el Club”.

 

El jugador ha estat acompanyat pel conseller delegat Ángel Francisco Martínez Raga i el president Vicente Solà en representació de Valencia Basket. Ha sigut este últim el que ha pres la paraula per a dirigir-se en primer lloc a l'empresa amfitriona, agraint que de nou cedisca el seu concessionari com a espai per a una presentació i anunciant que “amb esta renovació es complixen ja 21 anys de patrocini per part de Ford Montalt. Durant tot este temps, els nostres jugadors i entrenadors s'estan desplaçant amb els vehicles proporcionats per Ford Montalt i estan molt satisfets. Estem segurs que eixe nivell de satisfacció seguirà sent el mateix que en estos 21 anys de relació que portem fins al moment i que serà un impuls per a aconseguir els objectius que ambdues parts tenim per a esta temporada”.

 

Ford Montalt continuarà patrocinant a Valencia Basket durant la temporada 2016-17, per la qual cosa el president taronja i el conseller delegat li han fet entrega a Emilio Donat d'una camiseta del 30 aniversari signada per tota la primera plantilla i en la qual podia llegir-se el nom d'esta empresa valenciana com a commemoració d'este suport.

 

El president taronja ha continuat el seu discurs per a donar la benvinguda a Slava Kravtsov a Valencia Basket i considerant que “el seu coneixement de la Lliga Espanyola i de l'Eurocup, en la qual ha competit en tres ocasions, ha sigut un dels elements que han tingut un pes significatiu a l'hora de decantar-nos per l'opció de Slava per a tornar a completar el nostre joc interior”.

 

Solá va destacar que “amb l'arribada de Kravtsov, hem apostat per un perfil de jugador bastant diferent al del jugador al que substituix. Amb la temporada en marxa i després dels primers partits oficials, els tècnics han considerat que este era el tipus de jugador que millor podia complementar les virtuts de la resta dels seus companys en el joc interior i en l'equip en general. Slava destaca per ser un excel·lent finalizador prop de cistella i sobretot, per ser un jugador amb una important capacitat defensiva, sent el millor taponador de la Liga Endesa la passada temporada”.

 

L'últim a prendre la paraula ha sigut el protagonista del matí, el propi Slava Kravtsov, que s'ha mostrat “encantat d'estar en este Club i en esta ciutat, crec que anem a aconseguir un bon nivell d'enteniment i a competir molt bé. Vaig a intentar millorar ací i ajudar a l'equip a millorar. Estava esperant una oferta com esta i crec que ha sigut una decisió correcta”

 

El nou center taronja va desvetlar que “l'entrenador m'ha demanat que aporte duresa, especialment en el costat defensiu. I que intente ajustar-me a l'equip al més prompte possible a l'equip tant a nivell ofensiu com en altres coses. Crec que puc aportar la meua intensitat a la rotació en el lloc de cinc, crec que sóc un jugador amb bona capacitat atlètica i amb capacitat defensiva per a contrarestar les virtuts dels rivals”.

 

Kravtsov va reconèixer que “em falta un poc per a acabar de trobar el meu ritme, però m'estic trobant bé”. Per açò, considera que estarà preparat per a ajudar a l'equip en el pròxim partit davant el MoraBanc Andorra si s'estima convenient: “He treballat cinc dies ja amb l'equip i encara em queda tota la setmana per a seguir treballant en no tindre partit d'Eurocup. Així que em sent preparat per a ajudar ja a l'equip en este partit”.


TAGS: