MILAR busca davant MoraBanc Andorra a un taronja per a guanyar un patinet elèctric

27/10/2016

La tornada de la Liga Endesa a la Fonteta després de tres setmanes amb el partit davant MoraBanc Andorra (Diumenge 30, 12:30h, Movistar+ Multi 3 dial 193) comptarà amb la inestimable ajuda de MILAR que animarà el xoc amb els seus regals i amb un concurs que atorgarà un gran premi, una patinet elèctric Razor Power Core I90.

 

Com puc guanyar-lo? Encerta en xarxes socials

Per a aconseguir el patinet, hauràs de ser el més ràpid en encertar alguna de les preguntes que formularem en les xarxes socials del Valencia Basket, amb les normes que vingen especificades en la pregunta.

 

Horaris dels concursos

Facebook: Divendres 12h

Twitter: Divendres 17h

 

Exhibició de patinets elèctrics

Durant un dels temps morts de l’encontre es realitzarà una exhibició de control i piruetes d'uns scooters elèctrics iguals que els que MILAR va a regalar a càrrec d'uns joves especialistes i les mascotes PAM i Maxi. No et perdes tot el que pots fer amb estos innovadors patinets elèctrics amb un 50% més de força i fins a 80 minuts d'autonomia.

 

Regals per al públic

A més d'estes iniciatives, MILAR llançarà a les graderies de la Fonteta diferents regals de la seua marca com a camisetes, gorros i forros polars. A més, col·locaran fullets amb les seues ofertes en els seients de la Fonteta i el zeppelín de MILAR sobrevolarà durant el partit el sostre del pavelló.


TAGS: