Pedro Martínez: “MoraBanc Andorra està jugant a un nivell molt alt”

28/10/2016

L'entrenador Pedro Martínez ha assenyalat en la prèvia del partit de la sisena jornada de la Liga Endesa que enfrontarà al Valencia Basket amb el MoraBanc Andorra (Diumenge 30, 12:30h, Movistar+ Multi 3 dial 193) que esta setmana de treball sense partit europeu ha sigut beneficiosa per a l'equip: “La setmana ha anat bé, tenim les incidències físiques normals, que no són cap d'elles invalidants i tenim a tot l'equip disponible. La setmana està sent profitosa en el sentit que podem entrenar tots i centrar-nos en coses que quan jugues dos partits a la setmana és més difícil fer-ho”.

 

Sobre el seu rival del diumenge, el tècnic taronja considera que el MoraBanc Andorra “és un equip que s'ha reforçat molt bé amb jugadors molt experts, que coneixen la Lliga i mantenint un bloc, a més de l'entrenador, de la temporada passada, on crec que ja ho van fer bé. Crec que són candidats per a classificar-se per a la Copa i estan jugant un molt bon bàsquet, amb molt dinamisme, un bàsquet de moltíssims punts. Amb molts jugadors que són focus de sumar punts en totes les posicions, en la posició de cinc, en la de quatre, els jugadors exteriors també. La veritat és que estan jugant a un nivell molt alt”.

 

Martínez considera important controlar la capacitat ofensiva de l'equip andorrà, encara que espera que “tinguem equilibri. Si no juguem bona defensa, ells són un equip amb molta capacitat per a anotar i si no els posem dificultats es van a sentir molt còmodes. Ells són un equip bastant gran, per la qual cosa hem de jugar amb bon ritme, amb dinamisme, fent les coses bé en atac i passant-nos bé la pilota. Necessitem tindre equilibri en totes les facetes del joc i fer un bon partit”.


TAGS: