Vine a Ljubljana amb l'equip per a viure el Union Olimpija - Valencia Basket

28/10/2016

Valencia Basket organitza un viatge en vol xàrter perquè l'afició puga acompanyar a l'equip a Ljubljana per al partit de la 7DAYS Eurocup que portarà a l'equip taronja a visitar al Union Olimpija Ljubljana el dimecres 7 de desembre a les 20:30h. I a més visitar o tornar a visitar una de les ciutats més acollidores de tota Europa.

 

El Club posa a la disposició dels aficionats un viatge per 700 euros que inclou:

•     Avió xàrter València-Ljubljana-València amb el primer equip, eixida a primera hora del matí el dimarts 6 de desembre (dia festiu) des de l'Aeroport de Manises. Tornada el dijous 8 de desembre, pendent d'hora.

•     Dos nits d'hotel amb desdejuni en habitació doble (habitació individual amb suplement), en un hotel de quatre estreles situat en el centre de Ljubljana.

•     Trasllats en desplaçament inclosos (Aeroport-hotel-pavelló).

•     Excursions guiades a Ljubljana

•     Entrada per a presenciar el partit entre Union Olimpija Ljubljana i Valencia Basket (dimecres 7, 20:30h)

 

Els aficionats interessats a viure en directe este partit de la novena jornada de l'Eurocup, poden confirmar la seua plaça en les oficines del Club (situades en el pavelló de la Fonteta). O bé poden demanar informació cridant per telèfon al 96.395.70.84. Recordem que per a este desplaçament les places són limitades


TAGS: