Pedro Martínez: "Content amb l'atac, la defensa i el gran ambient"

13/11/2016

El preparador taronja va comparéixer després del partit per a mostrar-se content, "bon partit nostre en atac i en esforç defensiu, hem castigat bé situacions de Pick and roll jugant en atac amb bon ritme, i en defensa hem d'estar satisfets a pesar de rebre 91 punts per la qualitat del rival per la seua capacitat de tirar, interiors que s'obrin, jugadors rápidos... estic content del treball fet en atac i en defensa".

 

El tècnic va voler destacar "que la nostra banqueta haja ficat 49 punts és un símptoma fantàstic, amb gent com a San Emeterio encara que sol ser titular, o Oriola"

 

Sobre les tècniques assenyalades, "crec que és la primera tècnica que em xiulen des que l'inici, i en el nostre reglament, esta tècnica o la de Rafa ens costen diners, en això no estem contents, hem d'evitar que passe, no és positiu per a l'equip. Una vegada ha passat, l'equip no s'ha descentrat, i açò és positiu, més enllà del dany que fa el moment. Perdre 22 balons, o les tècniques, si passen però tens una bona actitud, no passa res, crec que en això hem estat bé".

 

Sobre la defensa done-li quipo, "amb Kravtsov millorem coses que trobàvem a faltar, tenim tap, canvia tirs, treballs com els de Vives o Sastre o San Emeterio en defensa han sigut molt importants. Ens ajudem, fem molt treball que no ix en les estadístiques, i del que més hem d'estar contents defensivament és del que no ix en les estadístiques, com Thomas negant passes en els sistemes. Hui, en eixe treball d'intangibles hem estat excelents".

 

Sobre l'ambient de la Fonteta "ha sigut excel·lent, crec que la gent ha pogut veure un bon partit, a més no ha sigut ficar per ficar, amb l'equip bolcat, un bon dia per a tots".

 

Sobre l'emparellament Diot-Larkin, "soy més partidari de parlar de l'equip, però l'enfrontament entre Diot i Larkin ha sigut espectacular, s'han castigat mútuament, jugant amb molta personalitat, un emprenyament guapo, Antoine ha donat 6 assistències, no sols ha anotat, i ha fet un partit excelent".

TAGS: