One Team V, Setmana V: Amb V de Voluntariat

15/12/2016

En la quinta sessió de la quinta edició de l'One Team, és el moment de conéixer en profunditat a Miguel Ángel Martínez voluntari del Projecte Hedra, que va arribar fa dos anys com a voluntari per a quedar-se, "sempre he jugat al bàsquet i Mari Carmen, del Projecte Hedra, m'ho va comentar, que havien participat en un torneig de basket i que volien organitzar un equip. Vaig vindre a provar un dia i els va agradar, i he continuat venint tots els dijous".

 

Cada dijous, Miguel Ángel col·labora perquè este projecte seguisca avant, "cada vegada que me'n vaig a casa em sent amb una sensació que no sé explicar, estàs ple, estàs fent quelcom be, que véns, que els veus com és divierten... i és indescriptible, és meravellós".

 

Como formador, Miguel Ángel ve el trabajo de los tres entrenadores de Valencia Basket en el One Team como el de un trabajo de referencia. Cada semana, Juanjo Rojo, Pepe Casares y Paco Pardo planifican sus sesiones para el desarrollo de los jóvenes, “el trabajo que hacen los entrenadores es impresionante, y les ha venido de cine., el cambio ha sido bestial, hace poco jugaron un partido e incluso los del otro proyecto nos dieron la enhorabuena por un cambio tan brutal”.

 

Deu sessions, un objectiu

Este projecte "One Team V" té planificades deu sessions d'entrenament que es desenvoluparan els dijous des de demà 10 de novembre a la vesprada fins als primers dies del mes de febrer. Amb elles, es busca que els participants visquen experiències positives i desenvolupen hàbits saludables de superació personal que puguen ser transferits a l'àmbit escolar o laboral. Tot això a través de l'aprenentatge dels conceptes bàsics d'un esport col·lectiu com el bàsquet, que ajudarà als participants a conéixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, usar l'esport com a fórmula de desenvolupen personal i canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

 

Van Rossom i Sikma, ambaixadors One Team

Dins del desenvolupament d'este projecte amb Caritas, està planificada per al mes de gener l'habitual visita dels Ambaixadors One Team per a participar durant una vesprada en una sessió d'entrenament amb els jóvens que atendran les sessions del programa. Per quarta temporada i implicat en este projecte des del principi, el segon capità Sam Van Rossom es manté com "One Team Ambassador". Repetix com el seu company de viatge l'ala-pívot Luke Sikma, que continuarà mantenint esta tasca de representar al València Basket dins del programa de Responsabilitat Social Corporativa liderat i impulsat per Euroleague Basketball.


TAGS: