Joan Sastre: “Davant el FC Barcelona necessitarem 40 minuts bons, sense alts i baixos”

23/12/2016

Els jugadors del Valencia Basket Antoine Diot i Joan Sastre han visitat este matí l'exposició fotogràfica commemorativa del 30 aniversari del Club, que actualment es troba situada en el Centre Comercial i d'Oci MN4. Allí han atès als Mitjans de comunicació presents com a prèvia del partit de la jornada 14 de la Liga Endesa que portarà a l'equip taronja a visitar la pista del FC Barcelona Lassa (dimarts 27, 19:15h, Palau Blaugrana, #0)

 

Joan Sastre: “Necessitarem quaranta minuts bons, sense alts i baixos”

L'escorta balear Joan Sastre va assenyalar que “jugar contra el FC Barcelona sempre és complicat, i més en la seua pista. Crec que va a ser un partit molt dur i igualat els quaranta minuts. Si volem portar-nos la victòria haurem de fer les coses molt bé durant els quaranta minuts sense alts i baixos i ser bastant regulars en el nostre treball”.

 

València Basket ha encaixat una mitjana de 64,5 punts en els últims quatre partits de la Liga Endesa, per la qual cosa Sastre considera que mantindre eixe nivell defensiu serà clau en el partit del dimarts: “És bàsic ser regulars. I sobretot, com estem fent en els últims partits, partint des de la defensa. No deixar-los que facen el seu joc, que no juguen còmodes i portar nosaltres la iniciativa en defensa. Açò és clau si volem portar-nos el partit”.

 

L'exterior taronja no considera que el fet que el FC Barcelona Lassa tinga partits de competició europea esta setmana siga un gran avantatge per a l'equip taronja ja que “crec que estan acostumats, porten tot l'any jugant dos o fins i tot tres partits a la setmana. Pot ser que siga un xicotet avantatge per a nosaltres que hem pogut preparar molt millor el partit mentre ells han jugat dos partits d'Eurolliga de molta exigència. Però no crec que siga un avantatge molt gran o un desavantatge per a ells, el partit serà igual de dur i d'igualat en el qual necessitarem estar 40 minuts molt concentrats”.


TAGS: