Pedro Martínez: “Hem tingut sang freda per a acabar guanyant”

04/01/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha assenyalat després de la victòria del seu equip a Zagreb en declaracions a Gestiona Radio València que “ha sigut un partit igualat, difícil, de moltes alternatives i hem tingut sang freda per a guanyar-ho en l'últim minut. Durant el partit hem tingut moments excel·lents. El principi del segon quart ha estat fantàstic, hi ha hagut un moment molt bo en la tercer quart després que ells ens agafaren una xicoteta diferència i hem jugat molt bé. I en l'últim quart hem tingut un inici molt bo. El partit semblava que estava decidit amb deu punts faltant tres minuts, però açò és bàsquet i no hem sigut capaços de tancar el partit com podríem haver-ho fet”.


L'entrenador taronja va destacar que en els compassos finals “la cinquena falta de Antoine no ens ha ajudat a tindre la serenitat, perquè ell estava ficat en el partit i Van Rossom no estava tan ficat per a eixir en eixe moment tan calent. Cal destacar que és molt difícil guanyar a Europa, el grup és difícil i s'ha demostrat que cal tindre molta tranquil·litat perquè açò va a ser molt llarg”


Sobre l'exhibició de Ryan Boatright, base del Cedevita Zagreb, el tècnic taronja ha destacat que “és molt difícil defensar a un jugador com ell, que té bona finalització i tir de tres punts i que a més és molt ràpid. Al final volíem que s'anara per a dins perquè no deixa de ser un jugador xicotet però ha tret la falta amb addicional de Dubljevic i no intimidem tant sense Kravtsov per a fer eixa defensa. Tenim més informació perquè quan vinguen a casa, segur que li defensarem millor”


TAGS: