Diot es vestix de Rei Mag, San Eme taponador i altres dades de la victòria a Zagreb

05/01/2017

La primera victòria del Top16 de la 7Days Eurocup va portar dades estadístiques remarcables a tindre en compte. Antoine Diot polvoritza la seua millor marca d'assistències com taronja, San Emeterio s'estrena amb dos taps, Sato 12é en partits, Pedro Martínez complix 25 partits europeus, Dubljevic i Van Rossom avancen en l'històric en triples i seguix la gran ratxa en Eurocup amb la sèptima victòria consecutiva.

 

Antoine Diot repartix al Rei Mag

Polvoritzar la teua pròpia marca d'assistències i fer-ho en una data tan assenyalada ens porta a pensar que Antoine Diot ha de tindre alguna connexió amb els Reis Mags d'Orient. Fins ahir, el límit històric de Diot com a jugador taronja era de 8 assistències, aconseguida fins en 4 ocasions, 3 en Lliga Endesa i 1 en Eurocup. Davant de Cedevita, el francés va aconseguir fins a 11 en quasi 24 minuts en joc.

 

I Sant Emeteri va dir "por ací, no"

També va ser ahir el dia en què Fernando San Emeterio es va estrenar com taponador amb València Basket... I ho va fer per partida doble! Dos taps que van tindre un mateix botxí, el gegant Mirza Begic. El dia que va faltar Slava Kravtsov, San Emeterio li va brindar un bonic homenatge amb 2 taps, un d'ells, en l'última jugada del partit.

 

Pedro Martínez: 25 partits a Europa

El tècnic va complir a Croàcia els seus primers 25 partits a Europa com a entrenador de Valencia Basket Club. El seu gran balanç, 21 victòries i 4 derrotes, un només superat en els primers 25 envits pel del mestre Miki Vukovic, que aconseguira un increïble 22-3 en les seues dos primeres temporades europees entre 1998 i 2002.

 

Dubljevic i Van Rossom, més amunt en l'Olimp dels triples

Els tres triples de Bojan Dubljevic li col·loquen ja com a segon màxim triplista taronja en Eurocup en solitari amb 71 encerts, deixant arrere els 68 de Pau Ribas. Sam Van Rossom ascendix fins a la quarta posició d'esta classificació gràcies al seu nou triple, que li col·loca amb 63 triples, igualant a Shammond Williams i superant a Ruben Douglas.

 

La millor ratxa activa en la 7Days Eurocup

En el partit d'ahir, es mesuraven els dos equips amb la ratxa de victòries més prolongada en el que va de 7Days Eurocup amb 6 triomfs cada u. La victòria taronja permet situar-se en la davantera d'esta curiosa estadística, sent ja 7 les victòries consecutives de València Basket.

TAGS: