El ‘Triple Solidari’ de Bankia torna davant Movistar Estudiantes amb Coterón com a ‘Llegenda Taronja

12/01/2017

En el primer partit de Liga Endesa en la Fonteta de 2017, els dos usuaris que més han utilitzat la targeta Bankia-Valencia Basket Club des del 15 de novembre, Inés Parra Collado i Vicente Rejón Leal, tindran l'oportunitat durant el partit d'este diumenge davant Movistar Estudiantes de llançar un triple des del centre del camp al costat de la ‘Llegenda Taronja’ Sergio Coterón en la segona edició de la tercera temporada del ‘Triple Solidari’ de Bankia.

 

Per cadascun dels encerts dels llançadors, l'entitat bancària augmentarà en 100 euros el Marcador Solidari en el qual es reflectix el creixement gradual de la xifra que es donarà a final de temporada a la Fundació València Basquet 2000. En el partit del passat 3 de desembre davant RETAbet Bilbao, l'encert d'un dels titulars de la targeta Bankia-Valencia Basket Club va suposar agregar un centenar d'euros a un Marcador Solidari que actualment reflectix la xifra de 11.050 euros.

 

Coterón, la llegenda convidada

Sergio Coterón serà l’exjugador taronja que s'unirà a la causa en la vesprada del diumenge per a tractar d'encistellar des del centre del camp. Este aler madrileny va arribar al Valencia Basket en la temporada de l'ascens de la Primera “B” a la Liga Endesa i va romandre en el Club durant altres quatre campanyes més en les quals el Valencia Basket va competir en l'elit del bàsquet espanyol. La seua aportació va ser decisiva per a consolidar el projecte en l'ACB durant eixes primeres temporades al màxim nivell i el seu compromís amb l'en aquells dies Pamesa València li va portar a convertir-se en un dels referents de la història de l'entitat, fins al punt que hui dia seguix sent el novè màxim anotador de la història del Club (2.085 punts) i l'onzè jugador amb més partits jugats amb Valencia Basket (210 trobades).

 

Una oportunitat per a repetir anotant des de mig camp

Els participants en este segon ‘Triple Solidari amb Llegendes’ de la temporada tindran l'oportunitat de provar la seua punteria enfront del públic de la Fonteta buscant repetir o fins i tot superar eixe encert que es va donar en la primera cita del curs. I a més de compartir esta experiència amb un dels jugadors més rellevants de la història del Club taronja, els dos guanyadors disfrutaran juntament amb un acompanyant de la llotja i la zona VIP de la Fonteta per a vibrar amb este encontre corresponent a la jornada 17 de la Liga Endesa i que es jugarà el diumenge 15 de gener a les 18:30 hores en el feu taronja.

 

Durant tota la temporada, per cada triple que anote el Valencia Basket, Bankia donarà 50 euros a la Fundació València Bàsquet 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC. La presència d'alguns dels mítics exjugadores del Valencia Basket dobla el premi, encara que també la dificultat. El repte consistix que aconseguisquen encistellar des del mig camp durant un dels descansos del partit davant el Movistar Estudiantes i, en este cas, l'aportació de Bankia es doblarà fins a arribar als 100 euros per cadascun dels triples anotats per qualsevol dels tres contendents en esta edició del ‘Triple Solidari’.

 

En els dos primers anys d'existència d'esta iniciativa, la pedrera i planter de Valencia Basket s'han vist beneficiades amb una aportació de 55.000 euros. Una part d'eixos diners va arribar des del centre del camp de la Fonteta amb la participació dels titulars de la targeta Bankia-València Basket Club i les Llegendes Taronja que ja han format part del Triple Solidari: Víctor Luengo, Nacho Rodilla, Berni Álvarez, Antoine Rigaudeau, José Luis Maluenda, Alfons Albert, Joan Morales i Javi Viguer.

TAGS: