MILAR busca davant Movistar Estudiantes a un taronja per a guanyar una cafetera espresso

13/01/2017

El primer partit de la Liga Endesa a casa de 2017, que mesurarà a Valencia Basket amb el Movistar Estudiantes (Diumenge 15, 18:30h, Fonteta Movistar+ Multi 4 dial 194) comptarà amb la inestimable ajuda de MILAR que animarà el xoc amb els seus regals i amb un concurs que atorgarà un gran premi, una cafetera espresso manual Solac CE4494 New Squissita Intelligent valorada en 150 euros.

 

Com puc guanyar-ho? Encerta en xarxes socials

Per a aconseguir la cafetera, hauràs de ser el més ràpid a encertar en alguna de les preguntes que formularem en les xarxes socials del Valencia Basket, amb les normes que vinguen especificades en la pregunta.

 

Horaris dels concursos

Facebook: Divendres 13, 16h

Twitter: Divendres 13, 17h

 

Regals per al públic

A més d'esta iniciativa, MILAR llançarà a les graderies de la Fonteta diferents regals de la seua marca com a camisetes, gorros i forros polars. A més, col·locaran fullets amb les seues ofertes en els seients de la Fonteta i el zeppelín de MILAR sobrevolarà durant el partit el sostre del pavelló.

 

Tercer quart de final de Dunkers Movistar

En el descans entre el tercer i l'últim quart del partit tindrà lloc la tercera eliminatòria de quarts de final del concurs d’esmaixades amateur Dunkers Movistar, que en esta ocasió enfrontarà a Ion Galarza (2º vídeo més votat) contra el de Vitòria Álvaro Terrazas (7º vídeo més votat). Els dos concursants realitzaran cadascun la seua millor esmaixada en un màxim de 20 segons i dos intents. Un jurat format per tres persones i del que formarà part Sergio Coterón com a Llegenda convidada, decidirà quin dels dos contendents avança a la següent ronda del concurs Dunkers Movistar. Este torneig, que busca al millor matador no professional del nostre país, té un premi final per al guanyador és de 5.000 euros. Oriol Herrero i Adrián Serrano, guanyadors de les dues primeres eliminatòries, ja esperen en semifinals.


TAGS: