Una gran primera part no basta per a assaltar el lideratge (85-71)

22/01/2017

València Basket cau en la pista del Real Madrid en un partit en què aspirava al lideratge de la Lliga Endesa en un dolc que dòmino durant 25 minuts però en el que va caure al realitzar els calçs una millor segona part.

València Basket va eixir disposat a assaltar la pista del líder, amb bones defenses parant als hòmens referència locals i amb un joc coral en atac. Només en el primer quart, una rotació coral d'11 jugadors va permetre mantindre un bon nivell que es va consumar en clas primers avantatges, 16-21 a pesar d'alguna cistella impossible local.

En el segon, a pesar de l'espenta local, va seguir la bona actuació coral de València Basket, on ningú destacava especialment sobre el grup, permetia tindre avantatge en el marcador. La sobrieada i la concentració eren les bases valencianes per a arribar al descans amb una renda de 7 punts, 38-45.

En el tercer quart, tot va canviar, els locals van millorar i van imposar el seu millor joc en les dos parts del camp. L'equip local va imposar un major ritme físic al joc, que va ser permés, i el partit va canviar per complet. El parcial va fer molt dany en els taronja, que se'n van anar al final del quart amb 64-53.

En l'últim, els intents de València Basket per a reduir les diferències van ser debades, i els blancs van segellar la victòria que permet mantindre el lideratge en la capital d'Espanya.