La Fonteta, clau per al desenllaç del Top16

23/01/2017

Valencia Basket obri el dimecres un periple de tres partits consecutius en la Fonteta en el qual disputarà dos partits decisius per a la definició de les posicions del grup H de la 7DAYS Eurocup (el dimecres 25 davant Unicaja i el dimarts 31 davant Cedevita Zagreb, tots dos a les 20:30 hores) i l’encontre de la jornada 19 de la Liga Endesa en el qual rebrà al Herbalife Gran Canaria (dissabte 28, 18:30 hores). Un triomf en l’encontre davant els malaguenys certificaria el bitllet de l'equip taronja per als quarts de final de la 7DAYS Eurocup.

 

Una victòria per a garantir els quarts

En el cas que Valencia Basket aconseguisca allargar la seua ratxa de victòries en competició europea (acumula nou triomfs consecutius) i s'impose a l'Unicaja en la nit del dimecres, l'equip taronja es convertirà de manera automàtica en el primer equip del grup H a aconseguir la classificació per a les eliminatòries de quarts de final de la 7DAYS Eurocup. Guanyar als malaguenys suposaria la quarta victòria en el Top16 del Valencia Basket, una xifra a la qual podrien arribar Unicaja o ALBA Berlín (si guanya a Zagreb), però en cap cas els dos equips.

 

Valencia Basket podria fins i tot acabar la nit del dimecres amb la primera plaça del grup matemàticament garantida. Perquè açò es done, al triomf de l'equip taronja davant Unicaja hauria d'unir-se una victòria del Cedevita davant l'ALBA Berlín en el partit que enfronta a croats i alemanys a Zagreb el dimecres 25 a les 19:00 hores.

 

Últimes entrades a la venda

L'últim centenar d'entrades per a l'important partit del dimecres davant Unicaja en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristes, 16) en horari de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00h de dilluns a divendres, a més d'en els dies de partit fins a la finalització del xoc. A més, poden comprar-se en els nostres punts de venda i a través de la nostra pàgina Web. També estan disponibles les entrades per als dos següents partits a casa, davant el Herbalife Gran Canaria y el Cedevita Zagreb de John Shurna.


TAGS: